Am fost trădați: un cuplu de homosexuali a organizat Halloweenul la Bran. Nici urmă de Musk sau Angelina Jolie

Am fost trădați: un cuplu de homosexuali a organizat Halloweenul la Bran. Nici urmă de Musk sau Angelina Jolie

Timp de trei zile, întreaga țară a vuit despre informația privind miliardarul Elon Musk, care ar fi închiriat Castelul Bran pentru petrecerea de Halloween, însă nimeni nu l-a văzut pe acesta și nici pe Angelina Jolie. Cu toate că paparazzi au tot așteptat, n-a apărut în nicio poză sau informație oficială,despre prezența lui Musk în România. Un lucru e cert, cu sau fără Musk și Jolie la Bran, petrecerea a avut loc azi-noapte, iar organizatori au fost omul de afaceri Peter Thiel și soțul lui Matt Danzeisen, cei doi fiind căsătoriți din 2017, conform ziare.com.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Peter Andreas Thiel este un antreprenor miliardar, cu cetățenie germană, americană și neo-zeelandeză, cofondator al PayPal, Palantir Technologies și Founders Fund, el fiind și primul investitor extern în Facebook. În mai 2022, Thiel avea o avere netă estimată la 7,19 miliarde de dolari și se afla pe locul 297 în Bloomberg Billionaires Index.Prezența lui Thiel și a soțului Matt a fost confirmată atât la București, cât și la Brașov.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Printre invitații lor s-au aflat oameni de afaceri, investitori, artiști și câțiva români tot din mediul de afaceri.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Conform sursei citate, absența lui Elon Musk este afirmată, printr-un pariu riscant, și de Sorin Constantinescu, fost consilier în Guvernul României pentru jocurile de noroc și cu multe afaceri în domeniu, care a făcut următorul anunț pe TikTok în seara zilei de duminică, 30 octombrie.„A înnebunit internetul cu povestea cu Elon Musk care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro cash oricărei persoane care îmi trimite o poză cu Elon Musk în România, la Bran, unde vreți voi”, a spus afaceristul într-un clip.