„Am intrat într-o lume nouă”. DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Constanța, a fost identificată după tatuaje și o brățară

„Am intrat într-o lume nouă”. DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Constanța, a fost identificată după tatuaje și o brățară

Trupul tinerei a fost găsit pe o plajă din Mamaia, în faţa unui hotel de patru stele, aproape de malul apei. Era îmbrăcată sumar, doar cu un slip şi un tricou. Era 10 dimineaţa când o turistă care se plimba a făcut descoperirea şocantă. Femeia a crezut iniţial că este un manechin adus de valuri din larg. Când s-a apropiat şi-a dat seama că e o persoană care nu mişcă şi a sunat imediat la 112.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Georgian Boariu, salvamar: Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei. Când am ajuns aici era o maşină de poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat. Acum nu ştim dacă este singură persoană care a intrat sau dacă sunt mai multe persoane.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt SAJ Constanţa: La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SAJ care, din păcate, a trebuit să constate decesul persoanei.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Fără nimeni în preajmă care ar fi putut s-o recunoască, poliţiştii au căutat indicii despre identitatea tinerei.

Cristina Niţă, reporter Observator: Poliţiştii au apelat la salvamari pentru a patrula pe plajă în speranţă că vor găsi hainele sau actele femeii.

Câteva ore mai târziu, anchetatorii au aflat că victima este Laura Roşca, cunoscută în industria muzicală sub numele de Lalla. Cântăreaţă, DJ, MC şi creator de conţinut. Născută în Cluj, într-o familie de artişti.

Laura: Tata este muzician şi el mi-a insuflat pasiunea pentru muzică. Am început să cânt cu băieţii de la Juke Box. Am cântat mult  peste tot, am apucat să văd şi câteva ţări străine.

Alex Vasilache, Juke Box: O fată frumoasă, talentată, plină de viaţă. Te gândeşti. Ce? Poate să aibă probleme sau un anturaj sau pur şi simplu o imprudenţă. E greu de crezut că în septembrie te mai duci să faci baie în mare noaptea. Mi se pare absolut îngrozitor.

Acestea sunt ultimele imagini cu Lalla. Artista a postat ieri un videoclip cu hashtag-urile #depresie şi #osăfiemaibine. Pare tristă, încercând să mimeze un zâmbet forţat.

La începutul verii, într-o vacanţă în Italia, publica o imagine similară, cu hashtag-urile #fiiputernică, #continuă să mergi mai departe.

Prietenii ei vorbesc despre un deces în familia Laurei, în urma căruia artista ar fi fost extrem de afectată. Pe reţelele sociale poza mereu veselă, în timp ce era la radio sau plecată să mixeze în cluburile din ţară sau străinătate.

Laura: Am intrat într-o lume nouă, cea a clubing-ului. Cariera mea de MC a mers şi merge foarte bine. Sunt în cluburi, în tot Bucureştiul.

Anchetatorii au mai multe variante. Fie Lalla a intrat în mare, iar din cauză că apa era foarte rece, a făcut stop cardio-respirator, fie s-a înecat, iar valurile au adus-o la țărm.

Georgian Boariu, salvamar: Marea este destul de agitată, steagul roşu este arborat. Nu se ţine cont.

Nu este exclusă nici ipoteza unei sinucideri. Singura certitudine este că pe trupul ei nu au fost găsite urme de violenţă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191