Amândouă l-au iubit pe Ștefan Bănică și asta le-a făcut rivale! Ce spune Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu: „Am tot încercat să scap…”

Amândouă l-au iubit pe Ștefan Bănică și asta le-a făcut rivale! Ce spune Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu: „Am tot încercat să scap…”

Andreea Marin a fost invitată de către Cătălin Măruță la podcastul său și a dezbătut cu diva subiecte sensibile, precum relația cu rivala sa de o viață, Mihaela Rădulescu. Vedeta susține că nu și-a dorit niciodată să fie într-un conflict cu aceasta. În plus, a povestit despre situațiile prin care a trecut, cum și-a găsit resursele să le depășească, dar și modul în care abordează problemele de cuplu acum, când experiența vieții își spune cuvântul.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

„Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela”

Pentru o mare parte din rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu este de vină chiar presa care a speculat faptul că cele două vedete TV au fost căsătorite cu Ștefan Bănică. Măruță a întrebat-o pe prezentatoarea TV despre relația dintre ea și rivala ei, iar diva a ținut să facă câteva precizări pe acest subict.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi”, explică Andreea Marin.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„Am tot încercat să scap de această rivalitate”

Andreea Marin susține că, ea nu și-a dorit nicio clipă un conflict cu Mihaela Rădulescu. „E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine.”, a spus aeasta.

Tot în cadrul acestui podcast, s-a vorbit și despre relațiile toxice pe care le-a avut de-a lungul vieții. „Nu sunt o femeie care să stea de ochii lumii cu un bărbat. Poate unii oameni sunt aduşi împreună pentru a construi ceva frumos o perioadă, nu pentru toată viaţa!”, a adăugat Andreea Marin.

Ce a spus despre căsnicia cu Bănică

În ceea ce privește mariajul ei cu Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin a spus că nu își dorește să răscolească trecutul și să discute despre relațiile care s-au terminat.

Nu vreau să răscolesc trecutul, nu îmi place să aduc în prim plan relaţiile încheiate. Întotdeauna fac totul, merg până la capătul drumului pentru a salva relaţia”, a transmis vedeta. Am încercat să fac ceva să fie mai bine, dar când ajungi la concluzia că nu mergi într-o direcţie bună nu are rost să mai stai… Nici tu, nici celălalt! Pentru că nu doar tu stagnezi…”, a mai spus vedeta.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191