Amanta baronului PSD Dumitru Buzatu a leșinat la flagrantul iubitului. Ea are 30 de ani și a băgat spaima în județ

Amanta baronului PSD Dumitru Buzatu a leșinat la flagrantul iubitului. Ea are 30 de ani și a băgat spaima în județ

Apar noi detalii despre momentul în care baronul PSD de Vaslui Dumitru Buzatu, (68 de ani) a fost prins în flagrant luând mită 1,25 milioane de lei, echivalentul a de euro. Amanta lui Buzatu, o tânără de 30 de ani, șefa de cabinet a președintelui Consiliului Județean Vaslui, adica a lui Dumitru Buzatu, a fost de față la acțiunea de capturare a baronului. I s-ar fi făcut rău și a leșinat, relatează Vremea Nouă.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Amanta se afla într-o altă mașină

Amicii lui Buzatu care au fost martori la luarea mitei sunt Dragoș Cazacu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, Ioan Buruiană, directorul economic al aceleiași instituții și amanta lui Buzatu, care este și șefă de cabinet la CJ, Ana Maria Obreja, scrie Vremea Nouă.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În timpul operațiunii de capturare a lui Dumitru Buzatu, mascații au oprit încă o mașină în care se afla și amanta baronului PSD, Ana Maria Obreja, în vârstă de 30 de ar fi leșinat când a fost dată jos de mascați din mașină, potrivit aceleaiși surse.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Numele lor apar referatul de arestare al DNA.

„La data de , ora , numitul Caragata Valeriu este contactat telefonic de către numită Obreja Ana-Maria, secretara numitului Buzatu Dumitru, care îi transmite că a fost ‘căutat de șef și era urgent’, ceea ce reprezintă că președintele CJ Vaslui dorea să-i traseze noi sarcini pentru a urgenta întocmirea documentației decontului pentru SC Soragmin SRL

Amanta către directorul DGASPC:  „Prostule, tâmpitule”

Vremea Nouă a relatat că la venirea lui Buzatu la ferma de la Carja, locul stabilit pentru darea mitei, Ana Maria Obreja a intrat „ca o divă” în foișorul unde se servea masa și i-a spus lui Dragoș Cazacu, care pregătise mâncarea și decorul în care șeful său urma să ia șpaga: “Tâmpitule, prostule, unde sunt cartofii? Nu vezi că este numai carne pe masă. Tu nu știi că eu țin post?”.

După ce au fost blocate mașinile, cea în care era Buzatu și șoferul, dar și cea în care era Ana Obreja (la volan), Dragos Cazacu și Ioan Buruiană, femeia a început să țipe, apoi i s-a făcut rău. Este pusă la pământ, fiindcă se clătina (probabil a leșinat), potrivit publicației din Vaslui.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191