America Express, 1 noiembrie 2023. Ce echipă a ajuns pe ultimul loc din cursa pentru ultima șansă. Ce culoare a avut soarele: „Suntem loviți…” / VIDEO

America Express, 1 noiembrie 2023. Ce echipă a ajuns pe ultimul loc din cursa pentru ultima șansă. Ce culoare a avut soarele: „Suntem loviți…” / VIDEO

Cursa pentru ultima șansă nu a fost deloc ușoară pentru cele trei echipe. Iulia Albu și Mike, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut tot posibilul pentru a nu părăsi competiția. Care a fost clasamentul și în ce ordine au ajuns concurenții la Irina Fodor. Ce echipă a ajuns pe ultimul loc din cursa pentru ultima șansă și ce culoare a avut soarele în ediția din această seară.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

În epidosul din această seară al emisiunii America Express – Drumul Soarelui, Iulia Albu și Mike, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ce echipă a ajuns pe ultimul loc din cursa pentru ultima șansă

După multe provocări și momente în care s-au simțit în pericol, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost primele care au pășit pe covorul roșu. Cele două au reușit să pășească înaintea celorlalte două echipe pe covorul America Express.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Așadar, soții Cleopatra și Edward Sanda s-au clasat pe locul doi, iar Iulia Albu și Mike au ajuns la Irina Fodor pe ultimul loc.

Ce culoare a avut soarele

Pentru că au ajuns ultimii la Irina Fodor din cursa pentru ultima șansă, Iulia Albu și Mike au fost în pericol de eliminare. În momentul în care Sonia Simionov a fost chemată de prezentatoarea TV pentru a aduce cufărul în care se află soarele, emoțiile au fost la cote maxime.

Atât Iulia Albu cât și iubitul ei și-au dorit foarte mult ca soarele să fie verde. Din fericire, așa a și fost, iar cei doi au reușir să se salveze de la eliminare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191