America Express, 1 noiembrie 2023. Răsturnare de situație în ediția din această seară! Ce echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă: „Aceste forțe…” / VIDEO

America Express, 1 noiembrie 2023. Răsturnare de situație în ediția din această seară! Ce echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă: „Aceste forțe…” / VIDEO

Răsturnare de situație în ediția din această seară a emisiunii America Express – Drumul Soarelui, sezonul 6. În momentul în care Irina Fodor a anunțat cine sunt cele trei echipe care intră în cursa pentru ultima șansă, ceilalți concurenți au rămas surprinși.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

În ediția din această seară, cea cu numărul 10 a emisiunii America Express – Drumul Soarelui, sezonul 6, difuzată pe data de 1 noiembrie 2023, concurenții nu s-au mai putut abține și și-au dat arama pe față. Au ieșit la iveală rivalitățile în rândul concurenților, iar Iulia Albu și-a arătat nemulțimirea după ce Aris Eram a stabilit ordinea în care echipele vor pleca în cursă.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ce echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă

Pentru că au câștigat imunitatea, Sonia Simionov și Iuliana Pepene nu au cum să intre la cursa pentru ultima șansă a stage-ului. Același lucru este valabil și pentru Alexia și Aris Eram care au câștigat imunitatea mică.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

În timp ce Ada și Toni Galeș au ajuns pe locul doi la Irina Fodor, locul trei a fost ocupat de Romică și Cătălin Țociu. Spre uimirea tuturor, echipa care s-a clasat pe ultimul loc în ediția din această seară a fost formată din Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Care sunt celelalte două echipe care au intrat în cursa pentru utlima șansă

Așadar, echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru a fost prima nominalizată la cursa pentru ultima șansă. Iulia Albu și Mike s-au clasat pe penultimul loc, deci și ei intră la cursa pentru ultima șansă. A treia echipă a fost aleasă de concurenți.

Iuliana Pepene și Sonia Simionov și Romică Țociu și fiul lui au ales perechea formată din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu însă în urma voturilor celorlalte echipe, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost cei care au intrat la cursa pentru ultima șansă a doua oară în sezonul 6 America Express.

„Realitatea este că nu ne-a plăcut discursul pe care Cleduții l-au avut, voi nu ar fi trebuit să întoarceți niciun fel de răzbunare nimănui pentru că voi sunteți mari favorizați ai acestei competiții. Ați fost iertați și de sarcina de a purta costumele, ați fost și destul de aroganți pe această situație, ați primit nenumărate șanse, iar votul nostru merge către Cleduți pentru că așa este corect!”, a spus Iulia Albu.

„Ne-a făcut manevra, zici că e emisiunea lor”, a spus Edward Sanda.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191