America Express, 10 decembrie 2023. Cine sunt cei șase concurenți care s-au calificat la primul joc de amuletă din Argentina: „Nu cred așa ceva! Nu pot să cred!” / VIDEO

America Express, 10 decembrie 2023. Cine sunt cei șase concurenți care s-au calificat la primul joc de amuletă din Argentina: „Nu cred așa ceva! Nu pot să cred!” / VIDEO

În ediția din această seară a emisiunii America Express – Drumul Soarelui, șase concurenți s-au calificat la jocul pentru amuletă. În ce ordine au ajuns cele trei echipe în formulă nouă la Irina Fodor.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

În acestă seară, în episodul cu numărul 33 al emisiunii America Express – Drumul Soarelui, din data de 10 decembrie 2023, trei echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. În ce ordine au ajuns concurenții la Irina Fodor și ce pedepse le-a aplicat prezentatoarea TV.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Cine sunt cei șase concurenți care s-au calificat la primul joc de amuletă din Argentina

În ediția din această seară echipele s-au schimbat, însă entuziasmul unora dintre concurenți a crescut. Toți au făcut eforturi pentru a ajunge pe primele trei locuri ala Irina Fodor pentru a se califica la jocul de amuletă.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Imediat ce au ajuns la steagul America Express, Laura Giurcanu și Aris Eram au fost luați la întrebări de Irina Fodor care a observat urma de ruj pe care concurenta i-a lăsat-o pe obraz lui Aris Eram. Aceasta l-a pupat apăsat pentru că a știut numele tuturor fotbaliștilor din puzzle.

În ce ordine au ajuns noile echipe la Irina Fodor

Primii care au ajuns la Irina Fodor au fost Aris Eram și Laura Giurcanu, urmați de Iulia Albu și Giulia Anghelescu.

Cea de-a treia echipă care s-a calificat la jocul pentru amuletă este formată din Cătălin Țociu și Mike, care au reușit să facă echipă bună pe drumul din America Express – Drumul Soarelui.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191