America Express 29 octombrie 2023. Iulia Albu și Mike, ceartă monstru în fața camerelor de filmat! Iubitul vedetei nu s-a mai abținut: ”Nu vreau să îți mai…” / VIDEO

America Express 29 octombrie 2023. Iulia Albu și Mike, ceartă monstru în fața camerelor de filmat! Iubitul vedetei nu s-a mai abținut: ”Nu vreau să îți mai…” / VIDEO

America Express 29 octombrie 2023. Ediția din această seară s-a terminat cu momente tensionate între concurenți. Iulia Albu și Mike s-au certat în fața camerelor de filmat. Iubitul vedetei a fost călcat pe nervi și nu a mai ținut cont de nimic. Iată cum a reacționat concurenta!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Tensiunile au ajuns la cote maxime în ultima ediție America Express! Protagoniștii unui scandal de proporții au fost Iulia Albu și Mike.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Iubitul concurentei a avut o reacție dură, iar ea a fost dezamăgită de ceea ce a văzut. Mike a trecut direct la replici acide, fără să mai țină cont de faptul că este filmat. Totul a pornit de la bagaje.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Iulia Albu și Mike s-au certat la America Express

A fost o zi grea pentru Iulia Albu și Mike, iar cei doi concurenți au izbucnit abia la finalul ediției. Iubitul vedetei a fost enervat de faptul că aceasta se grăbește mai mult decât el și insistă să facă anumite lucruri, în timp ce el a fost nevoit să ducă ambele bagaje. Deranjat de atitudinea Iuliei Albu, Mike nu a mai putut să se abțină.

Concurentul s-a enervat, a aruncat ambele bagaje pe jos și a înjurat. Până în ultima ediție, Iulia Albu a fost foarte deranjată de reacțiile lui, astfel că încă o ceartă, după toate cele din trecut, a fost un motiv de dezamăgire pentru ea. Iulia Albu i-a spus să se oprească și a acceptat să îl ajute cu bagajele, chiar dacă el i-a cerut acest lucru.

Iuliana Pepene și-a amintit de bunicul ei

Iuliana Pepene a fost copleșită de emoții când a întâlnit cu bărbat care se confrunta cu aceeași boală ca cea a bunicului ei.

Concurenta a avut o relație apropiată cu acesta, iar perioada în care a suferit din cauza bolii a fost traumatizantă pentru ea. Din acest motiv, a înțeles suferința pe care o are bărbatul și a început să plângă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191