America Express 30 octombrie 2023. Cine a câștigat amuleta din ediția din această seară. Irina Fodor: „Sper că sunteți …” / VIDEO

America Express 30 octombrie 2023. Cine a câștigat amuleta din ediția din această seară. Irina Fodor: „Sper că sunteți …” / VIDEO

Pentru cele trei echipe care s-au calificat în jocul pentru amuletă, ziua a început în forță. Alexia și Aris Eram, Ionuț Rusu și George Tănase și Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost concurenții care au reușit să ajungă primii la Irina Fodor și să se califice astfel pentru acest joc, în episodul cu numărul 8 al emisiunii America Express – Drumul Soarelui, din data de 30 octombrie 2023. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Răsturnare neașteptată de situație în această seară, în ediția cu numărul 8 a emisiunii America Express. Cele trei echipe formate din Alexia și Aris Eram, Ionuț Rusu și George Tănase și Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au întrecut la jocul de amuletăm iar la final Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat amuleta.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Irina Fodor, despre jocul de amuletă

În jocul pentru amuletă din ediția din această seară, Alexia și Aris Eram, Ionuț Rusu și George Tănase și Laura Giurcanu și Sânziana Negru au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga amuleta.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Sper că sunteți șoferi pricepuți! Inițial, după cel de-al Doilea Război Mondial, ele au fost duse la fier vechi. Dar localnicii le-au recondiționat și le-au folosit la transportul cafelei și au devenit populare printre cultivatorii de cafea din regiunile muntoase, cu drumuri dificile. Jeepao sunt folosite frecvent pentru trasteo, adică atunci când te muți cu tot calabalâcul dintr-o casă în altă. Asta veți face și voi astăzi: veți recrea un trasteo și veți transporta o casă cu un jeepao!”, le-a spus Irina Fodor concurenților.

Cei șase concurenți au fost puși să aibă grijă de anumite obiecte fragile, să facă un traseu și mai apoi să rezolve rezolva o altă misiune, la locuința unei gazde. De pe traseu, de la fiecare punct rezolvat corect, aceștia au primit steaguri. Cei care au adunat 6 astfel de steaguri poate construi apoi un turnuleț din bambus, urmând ca echipa câștigătoare să fie cea care duce prima construcția la Irina Fodor.

„Mi se pare o poveste interesantă pentru că practice tu vezi obiectele cele mai de preț ale oamenilor”, a spus Alexia Eram.

Ce echipă a câștigat amuleta în ediția din această seară

Cei care au câștigat amuleta în ediția din această seară au fost Aris și Alexia Eram. Ei s-au descurcat cel mai bine la toate probele și au reușit să câștige în fața celorlalte două echipe formate din Ionuț Rusu și George Tănase și Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Aris și Alexia Eram au fost cei care au decis ordinea în care celelalte echipe vor pleca în cursă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191