Ana Baniciu ș Edy Kovacs, primele declarații după cununia civilă. Cei doi au spus astăzi cel hotărât „Da” din viața lor: „Ne-am promis…” / FOTO

Ana Baniciu ș Edy Kovacs, primele declarații după cununia civilă. Cei doi au spus astăzi cel hotărât „Da” din viața lor: „Ne-am promis…” / FOTO

Ziua de astăzi este cu totul specială pentru Ana Baniciu și iubitul ei. Edy Kovacs. Cei doi s-au căsătorit civil astăzi, iar artista a postat și primele imagini după ce ea și partenerul ei au devenit oficial soț și soție.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar astăzi au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor. Cei doi au făcut și primele declarații după ce s-au căsătorit civil.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Ana Baniciu și iubitul ei s-au căsătorit civil astăzi. Primele declarații ale celor doi

Artista și soțul ei au împărtășit cu fanii câteva imagini de la cununia civilă, moment în care au mărturisit că radiază de fericire și că și-au promis că își vor alături, așa cum au făcut și în cei trei ani de relație.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Așa cum era de așteptat, Ana Baniciu a atras toate privirile cu ținuta aleasă pentru cununia civilă, formată dintr-o rochie scurtă cu broderii, apariție completată de un sacou și buchetul de mireasă. Nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos și a optat pentru o ținută lejeră formată dintr-un sacou albastru deschis și o pereche de pantaloni gri.

Cei doi își doresc o nuntă atipică

În urmă cu ceva timp, Ana Baniciu spunea că nu își dorește o nuntă clasică, ci una atipică și că probabil va renunța la unele tradiții. Artista va avea două ținute pentru ziua cea mare, mărturisind că această perioadă este una mai stresantă pentru că atât ea, cât și soțul ei, pun la punct ultimele detalii pentru evenimentul care va avea loc tot luna aceasta.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191