Ana Baniciu ș Edy Kovacs, primele declarații după cununia civilă. Cei doi au spus astăzi cel hotărât „Da” din viața lor: „Ne-am promis…” / FOTO

Ana Baniciu ș Edy Kovacs, primele declarații după cununia civilă. Cei doi au spus astăzi cel hotărât „Da” din viața lor: „Ne-am promis…” / FOTO

Ziua de astăzi este cu totul specială pentru Ana Baniciu și iubitul ei. Edy Kovacs. Cei doi s-au căsătorit civil astăzi, iar artista a postat și primele imagini după ce ea și partenerul ei au devenit oficial soț și soție.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar astăzi au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor. Cei doi au făcut și primele declarații după ce s-au căsătorit civil.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Ana Baniciu și iubitul ei s-au căsătorit civil astăzi. Primele declarații ale celor doi

Artista și soțul ei au împărtășit cu fanii câteva imagini de la cununia civilă, moment în care au mărturisit că radiază de fericire și că și-au promis că își vor alături, așa cum au făcut și în cei trei ani de relație.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Așa cum era de așteptat, Ana Baniciu a atras toate privirile cu ținuta aleasă pentru cununia civilă, formată dintr-o rochie scurtă cu broderii, apariție completată de un sacou și buchetul de mireasă. Nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos și a optat pentru o ținută lejeră formată dintr-un sacou albastru deschis și o pereche de pantaloni gri.

Cei doi își doresc o nuntă atipică

În urmă cu ceva timp, Ana Baniciu spunea că nu își dorește o nuntă clasică, ci una atipică și că probabil va renunța la unele tradiții. Artista va avea două ținute pentru ziua cea mare, mărturisind că această perioadă este una mai stresantă pentru că atât ea, cât și soțul ei, pun la punct ultimele detalii pentru evenimentul care va avea loc tot luna aceasta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191