Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil. Primele imagini de la cununie

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil. Primele imagini de la cununie

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil în urmă cu doar cu câteva momente. Artista este în culmea fericirii și recent a declarat că va avea o nuntă atipică.

Brezenii sunt foc şi pară pe primarul Novac (PNL): „Craterele din asfalt ne pun viețile în pericol! La Primărie nu se răspunde la telefon şi la sesizări!”

Astăzi, 8 septembrie, Ana Baniciu și Edy Kovacs au spus DA în fața ofițerului Stării Civile. Cântăreața s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, iar emoțiile au fost extrem de puternice pentru cei doi îndrăgostiți, dar și pentru familia lor.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

În urmă cu câteva zile, Ana Baniciu declara că se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă și că își dorește să iasă totul așa cum și-a imaginat.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

La cununia civilă a cuplului au venit apropiații și familia, care s-au bucurat pentru fericirea lor. În ziua cea mare, Ana Baniciu a purtat un costum alb din tweed, format dintr-o rochie scurtă și dreaptă, dar și un sacou pe care l-a purtat pe umeri.

Când au ieșit de la Starea Civilă a avut loc și o situație amuzantă. Prietenii au început să arunce cu orez, iar Ana Baniciu a făcut o remarcă: „Stați, că mi-a intrat orez și în gură”. Raluka, buna ei prietenă, a fost alături de ea în ziua cea mare.

Nunta va fi una atipică, fără tradiții și dansul mirilor va lipsi. Ana Baniciu își dorește să aibă o nuntă reușită, unde invitații să se distreze și să se simtă bine.

„Suntem emoționați și nerăbdători să petrecem alături de toți cei dragi! Vrem să ne bucurăm la maxim de acest moment frumos din viața noastră și sperăm din inimă să iasă așa cum ne-am propus. Este o nuntă total atipică, ăsta a fost primul nostru gând când ne-am apucat de organizare! Pe partea de organizare am primit ajutor din partea unor oameni foarte pricepuți. Mai sunt lucruri de pus la punct, dar mai e și timp! O să iasă super!”, a declarat Ana Baniciu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Ana Baniciu pregătește o nuntă inedită, în care dorește să renunțe la tradițiile obișnuite și să creeze o experiență unică pentru ea și invitații săi. Chiar dacă ar fi preferat să nu cânte la propria nuntă, Ana știe că apropiații vor dori să îi audă glasul într-un moment atât de special.

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru.

Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta. Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea. Vreau să fie totul cât mai bine gândit. Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțin, toți m-au sfătuit toți până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele”, a mărturisit Ana Baniciu, la o emisiune TV.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191