Ana Maria, copila găsită moartă în lada patului, a fost ucisă cu bestialitate. Declarațiile mamei

Ana Maria, copila găsită moartă în lada patului, a fost ucisă cu bestialitate. Declarațiile mamei

Continuă investigațiile în cazul fetiței de 12 ani ucisă și ascunsă într-un sac în lada patului. Mama ei, a fost reperată în Spania, iar autoritățile au reținut-o. A fost audiată de anchetatorii români prin videoconferință, iar acum se fac demersuri pentru aducerea ei în țară. Între timp, au fost audiați și tatăl copilei, bunica și unchiul acesteia. De ce a fost ucisă copila de numai 12 ani și cine a fost capabil de această faptă abominabilă sunt întrebări la care anchetatorii caută răspunsuri.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Mama copilei susține că nu a știut nimic

Cazul Anei Maria, fata în vârstă de 12 ani care a fost găsită moartă în lada patului într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a șocat întrega țară. Mama acesteia, Simona Monica Iftimovici, a fost găsită la locul ei de muncă din Spania. Femeia susține că nu a știut nimic despre soarta fetiței ei.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În fața anchetatorilor, femeia a susținut că a fost plecată de acasă și când s-a întors cea mică nu mai era în locuință. Concubinul ei, Ilie Marcel Șerbuc, i-ar fi spus că Ana Maria plecase la tatăl ei.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

La scurt timp, femeia a plecat în Spania pe cale terestră împreună cu concubinul ei, iar faptul că nu l-a sunat pe fostul ei soț, tatăl copilei, ridică semne de întrebare. Mai mult, ar fi fost apelată de mai multe ori de bărbat, dar și de rudele acestuia, însă femeia nu a mai răspuns.

Declarațiile tatălui

Tatăl fetiței a mărturisit în fața anchetatorilor că ultima dată și-a văzut copilul înainte de Paște. Atunci copila plecase la mamă pentru a petrece Paștele împreună în apartamentul închiriat în care femeia locuia cu concubinul ei. Bărbatul a mai spus că nu a mai putut lua legătura cu fata lui, motiv pentru care, la începutul lunii mai, a mers la Poliția Sectorului 5 și a anunțat dispariția copilului.

Fata ar fi trebuit să se întoarcă în locuința tatălui, potrivit înțelegerii între părinți, pe data de 21 aprilie. Nu a mai apărut, iar îngrijorarea rudelor a crescut cu fiecare zi.

Bunica fetei a fost cea care a vorbit ultima dată cu mama fetiței, pe data de 17 aprilie.

Concubinul este recidivist 

Ilie Marcel Șerbucl concubinul Monicăi Iftimovici este principalul suspect. El este căutat în toată Europa, după ce autoritățile române au cerut sprijinul Europol. Totuși, ar exista informații că acesta s-ar afla tot în Spania, deși femeia ar fi declarat în fața anchetatorilor că acesta s-ar afla în Olanda. Probabil, prinderea lui este o chestiune de ore.

Conform unor surse din anchetă, bărbatul ar fi recidivist și ar avea un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Datele din anchetă sunt cu adevărat cutremurătoare. Se pare că fata ar fi fost ucisă prin strangulare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191