Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii, criticată de fani pentru că este „prea pretențioasă”. Marius Budin i-a luat apărarea iubitei sale: „Cu așa bărbat lângă tine…” / FOTO

Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii, criticată de fani pentru că este „prea pretențioasă”. Marius Budin i-a luat apărarea iubitei sale: „Cu așa bărbat lângă tine…” / FOTO

Ana Maria Măriuță și Marius Budin au venit la Insula Iubirii să își testeze relația și se pare că, până în acest moment, niciunul dintre ei nu a fost „ispitit”, cu mici excepții în cazul concurentului care s-a apropiat de Roxana Rapailă și Deni Mariș. Fanii cred că iubita lui Marius Budin este cea care deține controlul în relație și că este „prea pretențioasă”, având în vedere lipsa de interacțiune dintre ea și ispite sau ceilalți concurenți.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Ana Maria Măriuță și Marius Budin sunt considerați de fani unul dintre cuplurile „cuminți” din acest sezon de la Insula Iubirii.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Cu toate că pare că relația lor rezistă în ciuda oricărei tentații, concurenta a fost criticată de internauți pentru că nu își dorește să interacționeze cu ceilalți sau că nu a comunicat mai mult cu ispitele masculine.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Marius Budin i-a luat apărarea iubitei sale, după ce Ana Maria Măriuță a fost criticată

Au fost puține momentele în care Marius Budin a spus ce crede despre ceea ce s-a întâmplat pe Insula Iubirii, dar nu și de această dată, când iubita lui a fost criticată. În opinia internauților, Ana Maria Măriuță este nesociabilă și „prea pretențioasă”.

De curând, concurentul a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, moment în care fanii au subliniat că poate era bine dacă partenera lui s-ar fi comportat diferit. Răspunsul lui Marius Budin nu a întârziat să apară, spunând că are și de ce să aibă standarde ridicate.

„Cu așa bărbat lângă tine nu te poți comporta altfel!”, a scris Marius Budin, pe Instagram.

Concurentul a mai răspuns și valul de critici, spunând că nu înțelege de ce unii oameni care nu îi simpatizează aleg să vorbească urât de ei în mediul online.

„Sunt mulți care nu au viață și îi preocupă a noastră, dar este ok!”, „Nu putem fi pe placul tuturor, mulțumim oricum!”, a mai spus concurentul.

Ce a avut de spus Marius Budin despre ședința foto cu Roxana Rapailă. Iubita lui a fost deranjată de cum s-a afișat concurentul lângă ispită

Un moment tensionat pentru cei doi la Insula Iubirii a fost ședința foto făcută de Marius Budin, alături de Roxana Rapailă. Atunci, concurenta a reacționat nervos, spunând că sunt mari șanse să păstreze albumul doar ca să îi reproșeze ipostazele în care a apărut. Concurentul a dat de înțeles că iubita lui a fost supărată mult timp și cu greu „l-a iertat”.

„Să sperăm că o să-i treacă până la final”, a spus Marius Budin.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191