Ana Morodan, de nerecunoscut! Vedeta și-a schimbat look-ul și a rupt tăcerea la 3 luni de la accident: „Asta m-a speriat…”

Ana Morodan, de nerecunoscut! Vedeta și-a schimbat look-ul și a rupt tăcerea la 3 luni de la accident: „Asta m-a speriat…”

Ana Morodan (38 de ani) și-a făcut o schimbare radicală de look și a vorbit deschis despre pastilele pe care le-a luat în luna martie, în momentul când a lovit două mașini și a fost prinsă de către poliţiştii de la Rutieră conducând cu permisul de conducere suspendat şi sub influenţa alcoolului şi a drogurilor.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„Contesa digitală”, una dintre cele mai urmărite influencerițe din România cu peste de fani pe pagina sa de Instagram, și-a schimbat culoarea părului. Schimbarea de look vine imediat după ce în urmă cu câteva zile vedeta a fost trimisă în judecată de către procurorii de pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru refuz de prelevare a probelor biologice, conducerea sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducerea cu permisul suspendat.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

 „Sunt brunetă acum. Brunetul este culoarea mea naturală! Din păcate pentru mine o să trebuiască părul să se regenereze pentru că s-a rărit foarte mult. În trecut eu aveam un păr foarte bogat”, a povestit Ana Morodan pentru prietenii săi din mediul virtual.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ana Morodan a dorit să le spuna fanilor încă o dată că ea nu consumase substanțe interzise în acele momente când a avut accidentul rutier.

„Am început să iau xanax de vreo patru ani, eu tot m-am lăsat de el, mă lăsam câte o lună de el, câte trei luni și tot așa. Atunci când s-a întâmplat totul eu nu am avut control asupra mea, nu am avut control asupra acțiunii, nu am mai ținut minte ce am făcut, cum am ajuns în mașina aia și așa mai departe, lucru care m-a speriat.

După cele întâmplate am decis eu pentru mine să înfrunt viața și să fac față vieții fără acest calmant. Așa că nu m-am mai expus situațiilor care îmi provocau anxietate: nu m-am mai dus la evenimente, nu m-am mai întâlnit cu oameni și clienți și tot așa. Adică nu mi-am mai luat foarte multe responsabilități pe cap și pur și simplu am stat cu mine foarte mult.

Nu am mai dat curs la nicio situație care nu îmi făcea bine și efectiv mă trimitea la pastila aia. Cred că asta m-a ajutat foarte că prietenii mei îmi spun că sunt alt om și au trecut doar patru luni. Efectiv am pus STOP la tot: la job, la birou, la orice fel de angajament pentru a sta foarte mult cu mine și asta m-a ajutat mult dar să știți că eu încă am un tratament pentru anxietate recomandat de medic.

Eu iau pur și simplu un medicament care ține anxietatea sub control dar care are efect după o perioadă mai lungă de timp. Nu mai sunt atât de tristuță ca ieri. Am învățat o lecție din cele întâmplate și anume că uneori avem zile bune, alteori zile proaste, dar toate trec! Important este că dacă este o zi proastă să nu intrăm iar într-un episod depresiv”, a povestit Ana Morodan.

De spus este și faptul că astăzi vedeta s-a prezentat în fața magistraților, după ce în urmă cu patru luni, a fost plasată sub control judiciar. În urma analizării cazului reprezentanții instanței au decis că bruneta trebuie să rămână în continuare sub control judiciar.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191