Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios. Ce rochie a purtat actrița în ziua cea mare / FOTO

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios. Ce rochie a purtat actrița în ziua cea mare / FOTO

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios într-un cadru de poveste. Cei doi și-au spus „DA” în fața lui Dumnezeu, la distanță de 4 luni de la cununia civilă. Actrița și soțul ei au avut ținute impecabile, alese cu mare grijă pentru ziua cea mare.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios, spunându-și „DA” în fața lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc la aproape 4 luni de la cununia civilă, iar cei doi au strălucit. Ce ținută spectaculoasă a avut îndrăgita artistă în ziua cea mare.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios

Actrița și soțul ei și-au spus „DA” în fața lui Dumnezeu pe 23 septembrie. Într-o zi frumoasă de toamnă, în care vremea a fost de partea lor, Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios. Evenimentul a fost făcut după plăcerile mirilor și totul a ieșit perfect.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit la aproape 4 luni după ce au avut cununia civilă, moment în care au devenit soț și soție. În fotografiile postate pe rețelele de socializare, mireasa s-a distrat pe cinste și s-a bucurat în ziua cea mare.

După ce au mers la biserică, unde preotul a oficializat slujba, s-au îndreptat către restaurantul ales. Ana Odagiu și Conrad Mericoffer nu au ales un local de fițe, ci au optat pentru o terasă în centrul Bucureștiului, la Teatrul Național, unde s-au distrat alături de familie și prieteni.

Ce rochie a ales Ana Odagiu în ziua nunții

Ana Odagiu a îmbrăcat rochia de mireasă la brațul lui Conrad Mericoffer și a arătat foarte bine. De-a lungul serii, ea și-a schimbat rochia lungă, purtând o rochie scurtă și decupată, pentru a fi mai lejeră.

Rochia purtată la biserică a fost lungă, dreaptă și decupată pe un picior. Ana Odagiu și-a dorit o rochie simplă, pentru a fi cât mai confortabilă. Ca și accesoriu, a avut în talie o floare de culoare albă, din satin, iar în picioare a purtat o pereche de pantofi albi, cu toc. Nici mirele nu a fost mai prejos și a ales să poartă un costum elegant, de culoare crem cu dungi albe, la care a asortat o cravată și o cămașă albă.

Și pentru a doua rochie, actrița a rămas tot pe ideea de simplitate și a ales o rochie lejeră, scurtă, cu două decupaje, iar în picioare o pereche de adidași. Soțul ei s-a schimbat, iar după miezul nopții a purtat o pereche de pantaloni crem și un tricou.

CITEȘTE ȘI: Ana Odagiu, o femeie răsfățată. Ce gesturi de tandrețe face soțul ei, Conrad Mericoffer / PAPARAZZI

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191