ANAF dă alerta, sunt vizați toți afaceriștii din România: Nu deschideți acest mesaj!

ANAF dă alerta, sunt vizați toți afaceriștii din România: Nu deschideți acest mesaj!

ANAF a atras miercuri atenția asupra unei noi campanii de mesaje false transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt informați despre „discrepanțe în evidența fiscală”. Potrivit unui comunicat al ANAF, mesajului îi este anexat un document, „evidența fiscală”. Specialiștii ANAF sfătuiesc contribuabilii să nu deschidă acest document.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Reiterăm următoarele: nu deschideți aceste emailuri și nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut. Nu transmiteți bani către conturile menționate!”, se arată în comunicat.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Conform acestuia, Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la call center-ul ANAF 0314039160.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191