Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro! Ce și-a cumpărat impresara de ziua ei de naștere / FOTO

Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro! Ce și-a cumpărat impresara de ziua ei de naștere / FOTO

Anamaria Prodan și-a cumpărat un cadou de sute de mii de euro! Impresara și-a achiziționat un dar special cu ocazia zilei sale de naștere. Iată ce și-a cumpărat vedeta la împlinirea frumoasei vârste de 51 de ani!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan impresionează ori de câte ori are ocazia. Ieri și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cum era de așteptat, impresara și-a cumpărat un cadou în valoare de sute de mii de euro. Iată cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Anamaria Prodan, cadou de sute de mii de euro

Ieri a fost ziua de naștere a Anamariei Prodan, iar ea a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, impresara și-a cumpărat un cadou frumos în valoare de aproximativ 100 de mii de euro.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Vedeta și-a achiziționat un bolid de lux, mai exact o mașină Mercedes Gle coupe. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Anamaria Prodan a publicat o imagine în care se află lângă noul ei autovehicul.

Cum și-a sărbătorit impresara ziua de naștere

În urmă cu doar o zi, Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club de lux din București. Vedeta s-a bucurat de o petrecere fastuoasă și a avut alături de ea oamenii dragi și pe cei care o apreciază și iubesc.

Tortul de la această zi extrem de specială a fost unul cu adevărat spectaculos, care a avut șapte etaje, iar în vârf a avut scris numărul „51”, adică vârsta pe care ea a împlinit-o în acest an. Și asta nu este tot! Desertul a fost adus de mai multe persoane, care au avut în mâini șampanie și artificii. Clasica melodie „La mulți ani” a fost înlocuită cu imnul celor de la Champions League.

Ținuta impresarei a atras toate privirile. Anamaria Prodan a ales un corset argintiu, dintr-o material tare, dar și o fustă de aceeași culoare, lungă până în pământ.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191