Anamaria Prodan reacționează după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Trebuia să-și aștearnă foarte bine pentru bătrânețe”

Anamaria Prodan reacționează după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Trebuia să-și aștearnă foarte bine pentru bătrânețe”

Anamaria Prodan îl cunoaște de ani de zile pe Irinel Columbeanu, încă de când acesta era milionar. Acum, impresara a aflat că fostul om de afaceri locuiește la azil și are probleme financiare. „Îmi pare rău”, a transmis Anamaria Prodan.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Mai multe persoane publica au reacționat după ce s-a aflat că Irinel Columbeanu s-a mutat la azil din proprie inițiativă. Printre acestea se numără și Anamaria Prodan, care a făcut câteva declarații pe marginea acestui subiect.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Anamaria Prodan: „Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău”

Impresara a dat de înțeles că fostul om de afaceri trebuia să se gândească și la bătrânețe atunci când avea un trai liniștit, de lux. „Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani. Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea. Să nu apuce vreodată să depindă de cineva.

Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta. Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”, a spus Anamaria Prodan pentru

Gigi Becali, despre Irinel Columbeanu: „Femeile care au fost în viața lui îl pot ajuta”

Și Gigi Becali a reacționat după ce i s-au cerut bani pentru Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu nu își permite să își plătească azilul în care s-a mutat, astfel că proprietarul căminului s-a gândit că Gigi Becali ar putea să-l ajute. Patronul FCSB a reacționat și nu are în plan să-i dea bani fostului milionar, mai mult, acesta se întreabă ce s-a ales de afacerea fostului soț al Monicăi Gabor. Gigi Becali este convins că Irina Columbeanu îl va ajuta pe tatăl ei.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui. Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-odată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica ( fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe iahturi sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și iaht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel, îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița ( – prima soție a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191