Anca Molnar era convinsă că va învinge cancerul, boala care i-a adus moartea! Ce mesaj emoționant a transmis, după ce s-a întors de la clinica din Turcia: ”Vin acasă după…”

Anca Molnar era convinsă că va învinge cancerul, boala care i-a adus moartea! Ce mesaj emoționant a transmis, după ce s-a întors de la clinica din Turcia: ”Vin acasă după…”

Anca Molnar a dus o luptă cruntă cu cancerul! A luptat până în ultimul moment, când boala a răpus-o. În urmă cu câteva luni, aceasta era convinsă că va învinge cancerul și a primit vești bune din partea medicilor. Iată ce mesaj a transmis, după ce s-a întors de la clinica din Turcia.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Anca Molnar s-a stins din viață ieri, după mai bine de un an de când a suferit de o boală îngrozitoare. A fost depistată cu cancer cerebral, iar de atunci totul s-a schimbat. Indiferent de situație, make-up artistul nu și-a pierdut speranța și era încrezătoare că lucrurile vor decurge așa cum își dorește.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Anca Molnar era convinsă că va învinge cancerul

Vestea că Anca Molnar s-a stins din viață a fost un șoc pentru toată lumea și un motiv de tristețe fără margini.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Make-up artistul era o persoană foarte apreciată pentru munca și bunătatea ei și avea o familie frumoasă, care ieri a participat la priveghiul ei, cu inima îndurerată și ochii plini de lacrimi.

La începutul acestui an, Anca Molnar a fost la o clinică din Turcia, unde și-a făcut analizeze pentru cancer, pentru a vedea cum decurg lucrurile. A plecat de acolo foarte încrezătoare și fericită că va învinge boala, căci veștile pe care le-a primit atunci de la medici au fost foarte bune.

Ultimele mesaje dintre make-up artist și soțul ei

Soțul Ancăi Molnar i-a fost alături în această călătorie spre vindecare și a sperat, alături de ea, până în ultima clipă, că va câștiga lupta cu cancerul. Ultimele mesaje dintre cei doi sunt de-a dreptul sfâșietoare și exprimă cât de mult a susținut-o bărbatul pe Anca Molnar.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191