Anca Țurcașiu, val de reacții după modul în care s-a afișat la mare. Ce i-au transmis fanii

Anca Țurcașiu, val de reacții după modul în care s-a afișat la mare. Ce i-au transmis fanii

Anca Țurcașiu a reușit să stârnească un val de reacții pozitive din partea fanilor ei, după ultima postare de pe pagina personală de Facebook. Artista se află la Constanța, alături de fiul ei, bucurându-se din plin de vacanță. Ea adoră vremea caldă, așa că face tot posibilul pentru a petrece cât mai mult timp la mare, în timpul verii!

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Deja ne aflăm în a doua parte a lunii iulie, iar sezonul estival este în toi. Iar printre românii care de abia așteptau să profite de această perioadă de vacanță se află și Anca Țurcașiu! Aceasta adoră căldura din această perioadă, așa că încearcă să petreacă cât mai mult timp pe litoral, bucurându-se de soare!

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Ei bine, chiar dacă se află la mare, fanii cântăreței sunt mereu la curent cu cu ce se întâmplă în viața Ancăi Țurcașiu, iar ultima postare a acesteia pe pagina ei personală Facebook a stârnit o mulțime de reacții pozitive!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Mai precis, artista a postat o poză în care apare alături de fiul ei, la Constanța! Anca Țurcașiu poartă o rochie elegantă, roșie, care îi pune în evidență fizicul superb! Alături de imagine, ea a scris și scurtul text „My love” (Dragostea mea), care face referire la unicul ei fiu, alături de care se află în poză, pe numele său, Radu Cristian. Desigur, imagina cu cei doi a stârnit un val de reacții pozitive din partea fanilor cântăreței.

După cum ne putem imagina, desigur, imaginea cu cei doi a atras multe comentarii pozitive din partea fanilor Ancăi Țurcașiu, din mediul online. „O pereche imbatabilă, mamă-fiu”, a scris unul dintre utilizatorii Facebook. Altă persoană a adăugat, simplu: „2 frumoși!” Desigur, pe lângă mesajele scrise, au fost și nenumărate imagini cu inimi, sau chiar flori.

Anca Țurcașiu adoră vremea caldă, declarând că „eu iubesc căldura și în general îmi scurtez programul meu de iarnă pe aici, vreau să mai reduc din ierni pe cât pot mai mult. Eu fac și călătorii iarna pe la soare și în următorii ani mă gândesc să elimin iernile de tot și să stau din ce în ce mai mult pe la căldură.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191