Anda Adam a reacționat, după ce Loredana Chivu, actuala iubită a fostului ei soț, a cunoscut-o pe fiica lor: „Nu amestecăm lucrurile”

Anda Adam a reacționat, după ce Loredana Chivu, actuala iubită a fostului ei soț, a cunoscut-o pe fiica lor: „Nu amestecăm lucrurile”

Anda Adam a avut prima reacție după ce Loredana Chivu, iubita fostului ei soț, a cunoscut-o pe fiica lor. Artista a divorțat de Sorin Nicolescu în urmă cu 3 ani.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În 2021, Anda Adam și Sorin Nicolescu și-au spus adio după 6 ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Evelin, pe care o iubesc necondiționat și păstrează legătura de dragul ei.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

De o bună perioadă de timp, cântăreața și-a refăcut viața alături de Joseph Eudor Mohaci și s-au căsătorit în anul 2022. Anda Adam nu s-a ferit cu noua relație, în timp ce fostul ei soț a preferat să pătreze discreția în ceea ce privește viața personală.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

De curând s-a aflat că Sorin Nicolescu are o relație de câteva luni cu Loredana Chivu. Fosta asistentă TV a recunoscut povestea de dragoste, ba chiar a mărturisit că a cunoscut-o pe fiica iubitului ei.

Anda Adam știe de relația fostului partener cu Loredana Chivu, iar artista a fost întrebată dacă fiica ei, Evelin, i-a povestit ceva după întâlnirea cu iubita tatălui său. Vedeta mărturisește că fetița înțelege să nu amestece lucrurile în familie, astfel că acest subiect nu a fost niciodată deschis de Evelin.

„Nu, dar să știi că noi nu discutăm lucruri dintr-o relație în alta, inclusiv Evelin știe să departajeze foarte bine situațiile și știe că mami e mami și tati e tati, nu le încurcăm și niciodată nu amestecăm lucrurile pentru că așa mi se pare frumos, de bun simț, civilizat. Deci nu discutăm absolut despre subiectele care țin de viețile noastre personale”, a declarat Anda Adam pentru

De câteva luni de zile, Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, e într-o relație cu Loredana Chivu. Cei doi s-au bucurat și de o vacanță împreună, la Istanbul. După zvonurile apărute în presă cum că ar forma un cuplu, Loredana Chivu a confirmat relația cu fostul soț al Andei Adam.

„Suntem împreună, suntem la începutul relației și sperăm ca totul să decurgă foarte bine. Suntem împreună de câteva luni. Întâi am început să ieșim, m-a curtat așa cum curtează orice bărbat o femeie. Mie nu prea îmi place să vorbesc de viața mea privată și nu prea am mai făcut asta”, a spus Loredana Chivu, potrivit

Acum a venit rândul lui Sorin Nicolescu să facă declarații. Pentru Fanatik, el a dezvăluit cum a început relația cu Loredana Chivu, dar și ce a atras-o la ea. „Ne cunoaștem de mult, dar ne-am întâlnit în urmă cu ceva timp și am început să ne apropiem din ce în ce mai tare unul de celălalt.

Nu este vorba că mi-a redat zâmbetul, dar într-adevăr avem o relație și asta mă face fericit! Cel mai fericit!. (…) Ochii și caracterul ei puternic! ( ce îi place cel mai mult la Loredana Chivu)”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191