Anda Adam, aniversată cu mare fast de ziua ei! Ce urări i-a făcut soțul: „Să trăiască încă 100 de ani și eu să pot să îi număr!”

Anda Adam, aniversată cu mare fast de ziua ei! Ce urări i-a făcut soțul: „Să trăiască încă 100 de ani și eu să pot să îi număr!”

Anda Adam a fost aniversată cu mare fast de ziua ei. Artista a dat o mare petrecere la Tuya, un super restaurant cochet de pe Șoseaua Nordului, așa că vinerea trecută a fost în centrul atenției.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

A avut invitați unul și unul, a dansat, a cântat și și-a prezentat noul album lansat în colaborare cu Marius Moga. Anda Adam a fost foarte răsfățată. Soțul ei s-a întrecut în a-i face cadouri și declarații de dragoste. Vedeta a primit cadou de la soțul său, Joseph Adam, o vacanță în Dubai cu o săptămână înainte de ziua ei, iar surprizele au continuat și la aniversare, cu multe buchete de flori, mai precis 45, și o brățară prețioasă de care este foarte încântată.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Am stat la soare, suntem bronzați. Îmi doresc ca albumul pe care îl lansez acum să fie de succes!”, ne-a mărturisit Anda Adam chiar de ziua ei. Artista a împlinit 44 de ani pe 27 aprilie însă a decis să sărbătorească cu o zi înainte, pe 26 aprilie. La ceas aniversar, atât Anda cât și soțul ei, și-au exprimat dorința de a avea împreună un copil.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ne dorim foarte mult încă un copil! Îi doresc să trăiască încă 100 de ani și eu să pot să îi număr!”, ne-a mărturisit Joseph Adam cu privire la soția lui.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Anda Adam a mai primit un cadou special din partea casei de discuri Roton: Discul de platină, la 19 ani de la lansarea albumului Confidențial. Marius Moga, și el prezent la petrecerea artistei, a fost premiat cu același Disc de platină. 

Pentru că a avut deja parte de o vacanță în Dubai înainte de ziua ei, Anda Adam și soțul au decis ca sărbătorile de Paște să le facă în familie, mai ales că pe 29 iunie pregătesc și nunta așa că își doresc să petreacă acum mai liniștiți.

„Rămânem acasă, în familie, de data asta!”, ne-a mărturisit soțul Andei Adam.

„De aceea mi-a dat soțul cadoul înainte de ziua mea pentru că urma să vină și Paștele. Și atunci am zis că de Paște să rămânem în familie și am făcut anticipat vacanța în Dubai pentru că sărbătorile cred că cel mai frumos e să le faci în familie, cu copiii, cu părinții. Mama mea este aici în România, vom petrece împreună!”, a mai spus și Anda Adam, completată fiind de soțul ei, Joseph Adam: „A venit, da, de aprope un an, dar  chiar nu mai pleacă. S-a mutat cred că de tot, dar noi nu știm! Ne înțelegem foarte bine, avem o relație foarte apropiată. Acum ne-am despărțit pentru că și-a luat apartament  și suntem și mai fericiți!  Cu mâncarea ea e obișnuită mai mult că în Statele Unite, pe delivery, pe take away, acolo lumea nu mai are timp să gătească. I-a luat timp să se adapteze la obiceiurile noastre românești. Să vedem de Paște dacă face ouă! Evelin a fost foarte cuminte și a luat note bune la școală. A zis că așteaptă să vină Iepurașul la ea”, ne-au mai mărturisit cei doi soți care se pregătesc să facă un film împreună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191