Andra, criticată dur în vacanța de lux de pe vasul de croazieră: “Faceți toate astea pentru bani”.

Andra, criticată dur în vacanța de lux de pe vasul de croazieră: “Faceți toate astea pentru bani”.

După luni întregi în care au muncit aproape fără pauză, Andra și Cătălin Măruță au plecat într-o croazieră de lux. Bineînțeles, nu singuri, ci alături de cei doi copii ai lor, David și Eva, pentru a se putea bucura împreună de această vacanță. Însă, chiar dacă au plecat în concediu familia Măruță își ține fanii la curent, prin diverse filmulețe, poze și postări despre ceea ce fac și unde sunt. Fanii au criticat-o dur pe vedetă, acuzând-o pe ea și pe soțul ei că fac totul pentru bani.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Vacanță de lux pentru familia Măruță

Familia Măruță au plecat într-o croazieră de lux, timp de o săptămână vor vedea cele mai frumoase orașe din Europa: Barcelona, Palma de Mallorca, Provence, Florența, Roma și Napoli. Pentru această experiență, ei au ales unul dintre cele mai mari vase din lume, asemănător unui adevărat oraș pe apă: Symphony of the Seas. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Din dorința de a ține legătura cu fanii lor, aceștia au postat – chiar și în această perioadă – pe rețelele de socializare diverse filmulețe, poze și postări despre locurile pe care le vizitează și ceea ce fac. Se pare că, aceste lucruri nu au fost pe gustul tuturor admiratorilor lor. Unii dintre ei i-au acuzat pe Andra și pe Măruță că fac toate aceste lucruri doar pentru bani.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Toate astea le faceți pentru bani”

Toate astea le faceți pentru ce păcat, o copilărie faină, dar totodată totul pare forțat, în fața camerei, de mici ați dat de gustul nimic natural și pentru vârsta voastră!„, a spus una dintre persoanele care o urmărește pe Andra pe rețelele de socializare.

Nu a fost singura persoană care a „dat” în vedetă. „Acești copii sunt minunați dar fac ceea ce fac pentru că au tot timpul o cameră în față, este mult mai frumos când un copil este spontan și natural„, a afirmat un alt fan al familei Măruță.

Ce spunea Andra înainte să plece în vacanță

Înainte să plece în vacanță, Andra a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care și-a anunțat fanii de acest concediu de lux. „Abia aștept aventura care urmează! Mâine pornesc pentru prima dată pe croazieră și sunt curioasă cum va fi această experiență magică. Abia aștept să explorez noi destinații, să mă pierd în frumusețea mării și să creez amintiri memorabile alături de familia mea dragă”, a scris Andra Măruță pe o rețea de socializare, înainte de a pleca în vacanță.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191