Andra, fiica lui Nico, a nascut un baietel

Andra, fiica lui Nico, a nascut un baietel

NICO a devenit bunică. Fiica sa, Andra, a născut un băiețel chiar în prima zi a anului. Fiind plecată la munte, în vacanță, Nico l-a văzut pe cel mic doar în poze și apeluri video.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

”Nici nu stiu cum să spun că mă simt. Mă simt ca un copil, simt că sunt din nou mămică, am niște fluturi în stomac, cred că nu e oră să nu o sun și să nu o întreb ce face băiatul. Ne simțim foarte bine și eu și Laurențiu. Băiețelul este excepțional, e un frumos și un cuminte și ne bucurăm că suntem bunici, așa de la 50 și ceva de ani. Andruța este bine și suntem fericiți”, ne-a declarat Nico.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

NICO este bunică! Fiica sa, Andra, a născut un băiețel!

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Matias a avut la naștere peste 3400, iar bunica sa spune că se vede că are plămânii sănătoși. Dacă Nico îl vede pe cel mic artist, tatăl său își dorește să devină fotbalist. Andra, fiica lui Nico, este prezentatorul știrilor sportive la Ploiești TV.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191