Andra, fiica lui Nico, a nascut un baietel

Andra, fiica lui Nico, a nascut un baietel

NICO a devenit bunică. Fiica sa, Andra, a născut un băiețel chiar în prima zi a anului. Fiind plecată la munte, în vacanță, Nico l-a văzut pe cel mic doar în poze și apeluri video.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

”Nici nu stiu cum să spun că mă simt. Mă simt ca un copil, simt că sunt din nou mămică, am niște fluturi în stomac, cred că nu e oră să nu o sun și să nu o întreb ce face băiatul. Ne simțim foarte bine și eu și Laurențiu. Băiețelul este excepțional, e un frumos și un cuminte și ne bucurăm că suntem bunici, așa de la 50 și ceva de ani. Andruța este bine și suntem fericiți”, ne-a declarat Nico.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

NICO este bunică! Fiica sa, Andra, a născut un băiețel!

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Matias a avut la naștere peste 3400, iar bunica sa spune că se vede că are plămânii sănătoși. Dacă Nico îl vede pe cel mic artist, tatăl său își dorește să devină fotbalist. Andra, fiica lui Nico, este prezentatorul știrilor sportive la Ploiești TV.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191