Andra Marinescu, detalii din culisele emisiunii „Visuri la cheie”. Cât timp petrece pentru o singură zi de filmare

Andra Marinescu, detalii din culisele emisiunii „Visuri la cheie”. Cât timp petrece pentru o singură zi de filmare

Noul sezon al emisiunii „Visuri la cheie” se filmează zilele pentru noul grila de toamnă, astfel că veți avea noi povești de viață cu care v-ați obișnuit dar și arhitecți pe care îi iubiți deja. Pe Andra Marinescu (36 de ani) o știți deja și am vrut să aflăm mai multe amănunte de la ea, într-un interviu pe care ni l-a oferit în exclusivitate.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Click!: Cât de greu este să filmezi pentru ”Visuri la cheie”?

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Andra Marinescu: Când faci cu pasiune, când faci ceea ce îți place și ceea ce te animă, nimic nu este greu. Visuri la cheie este proiectul meu de suflet, este momentul când timpul pare că se oprește, iar noi, arhitecții, suntem capabili să facem orice, să facem tot ce ne am propus pentru binele familiei.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

De câte sezoane faci parte din acest proiect?

Este al treilea sezon pentru mine, însă simt ca și când aș face asta de-o viață.

Ai reușit să ajungi prin toată țara datorită acestei emisiuni?

Da! Batem țara în lung și în lat, încercăm să cuprindem cât mai mult posibil.

Cât filmezi pe zi pentru emisiune? În cât timp se filmează o singură emisiune?

Filmăm cam 8-10 ore pe zi, în funcție de cât de complex este șantierul. Având în vedere că la baza emisiunii stă evoluția unui șantier, care are timpii săi exacți, ne ia undeva între 3 săptămâni și 1 lună să definitivăm amenajarea, implicit să filmăm și un episod.

Cu care dintre colegii tăi te înțelegi cel mai bine?

Cu Joia a fost chimie de la prima vedere. Ne știm cu mult timp înainte să filmăm împreună și asta a contat foarte mult în momentul în care am început să lucrăm împreună.

Cum ar trebui să arate o cameră perfectă? Ce ar trebui să aibă și ce nu o cameră?

Mai bine este dușmanul binelui, iar perfecțiunea nu există. O cameră perfectă, însă, este acea cameră în care tu simți liniște, pace și mai ales sentimentul de acasă. O cameră trebuie să aibă musai lumină naturală multă; este elementul care poate da viață oricărei amenajări. Ar trebui să ne lipsim de lucruri inutile, care încarcă, care pot îngreuna fluxul camerei și o pot face incoerentă (prea multe obiecte de mobilier, de ex). Așa că în căutarea perfecțiunii, să avem grijă să nu pierdem esența.

Ți s-a întămplat vreodată ceva haios la vreo filmare? În afară de bâlbe?

Momentul când am încercat să o învăț pe Cristina să prepare beton J. A rămas și în istoria instagram cu cele mai multe vizualizări.

Ce faci dacă se întâmplă să ai o fereastră între filmări? Ce faci, cum îți petreci timpul?

De obicei, îmi iau laptop-ul cu mine și încerc să mai sufăr de workaholism în formă pură și extrem de avansată.

Cum este Andra Marinescu când nu este în fața camerlor de luat vederi?

Sunt aceiași blondă cu chef de viață, poftă de muncă și uneori cu puțin chef de ceartă pentru cei care nu muncesc eficient și nu reușesc să își îndeplinească taskurile.

Ce îți dorești să faci vara aceasta? Ai vacanță? Unde ți-ar plăcea să ajungi?

Vara, de obicei, este extrem de încărcată, plină de șantiere și filmări. Reușesc să fur câte un city break vara, ca să mi scot mintea din rutina șantierelor și să-mi mulțumesc sufletul de săgetător pur-sânge, dornic mereu de călătorii.

Ce planuri mai ai pentru următoarea perioadă?

Să pot fi mâine ceea ce n-am avut curajul să fiu azi! Să pot să fiu capabilă să îmi învăț lecțiile pentru a putea fi mereu cel puțin 1% mai bine decât am fost ieri.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191