Andreea Antonescu, refuzată de Bordea! A vrut să-l combine cu mesaje la 12 noaptea, dar comediantul i-a spus „pas”. Ce îi spunea artista despre fostul său partener, Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu, refuzată de Bordea! A vrut să-l combine cu mesaje la 12 noaptea, dar comediantul i-a spus „pas”. Ce îi spunea artista despre fostul său partener, Victor Vrînceanu

Recent divorțat de Livia, Cătălin Bordea a devenit numaidecât ținta Andreei Antonescu. Separată și ea de tatăl fetiței sale, jurnalistul Victor Vrînceanu, a crezut că „pune mâna” pe o „prospătură”, însă n-a fost deloc așa. 

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Andreea Antonescu a vrut să „pună mâna” pe Bordea!

Andreea Antonescu a pus ochii pe Bordea și imediat ce s-a aflat de divorțul acestuia, jumătatea brunetă a trupei Andrei l-a „atacat”. Chiar la propriu, căci a vrut să pună mâna pe el și să-l facă de-o cucerire. Numai că planurile nu i-au ieșit exact așa cum a vrut. Click! are detalii incredibile despre episoadele „fierbinți” de la miezul nopții!

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Surse apropiate din anturajul lui Cătălin Bordea dezvăluie că Andreea Antonescu a început să îi dea mesaje în toiul nopții să îi spună că îl susține în tot procesul greoi al despărțirii de Livia, încercând să-i fie alături. Desigur, planurile artistei erau altele! Dintr-un mesaj în altul, discuțiile dintre cei doi s-au transformat în flirturi de ore întregi toată noaptea.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Conform acelorași surse, Bordea era tentat în primă fază de o aventură cu Antoneasca, dar a renunțat când a văzut că aceasta vorbește foarte urât de tatăl fetiței sale, Victoria, jurnalistul Victor Vrînceanu. Comediantul a considerat că este ceva în neregulă în momentul în care artista a început să-l denigreze pe Victor Vrînceanu și s-a temut să o apuce cu ea căi! 

„M-a zăpăcit cu mesaje toată noaptea” 

Bodea le-ar fi spus apropiațior, extrem de deranjat de situația în sine, că se simte agasat de mesajele Andreei Antonescu, care insista din toate puterile să se lege ceva între ei. Mesajele pe care i le trimitea artista nu erau deloc unele banale, aceasta exprimându-și clar dorințele arzătoare în privința lui Bordea. Pe românește, voia din tot dinadinsul o aventură de zile mari, după cum chiar Bordea a povestit, în anturajele lui. 

Deși s-a gândit că Antoneasca n-ar fi deloc o partidă rea, lui Bordea i „s-au aprins beculețele” rațiunii atunci când artista a început, din aproape în aproape, să-l critice pe jurnalistul Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale, Victoria Venice. 

 „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”, ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor. 

Vă reamintim că Bordea și Livia au divorțat la notar în urmă cu puțin timp, iar artista a fost surprinsă, recent, în compania lui Spike, cel care le-a fost și cavaler de onoare la nuntă și care, culmea, era bun prieten cu comediantul. 

Și Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu la numai câteva luni de când au devenit părinți, cei doi rămânând în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună, Victoria. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191