Andreea Antonescu spune adevărul despre relația cu Cătălin Bordea: „Sunt dezamăgită, mâhnită”

Andreea Antonescu spune adevărul despre relația cu Cătălin Bordea: „Sunt dezamăgită, mâhnită”

Andreea Antonescu rupe tăcerea și face lumină în ceea ce-l privește pe Cătălin Bordea. La scurt timp după divorțul lui de Livia, surse din anturajul comediantului au declarat în exclusivitate pentru Click! faptul că fosta parteneră de viață a jurnalistului Victor Vrînceanu ar fi încercat să fie mai mult decât prietenă cu el. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

 „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”, ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

La scurt timp de la apariția acestor informații, Andreea Antonescu a oferit și un răspuns și neagă cele apărute în presă. Dimpotrivă, s-a declarat dezamăgită pentru faptul că oamenii nu mai cred că între o femeie și un bărbat nu poate fi nimic mai mult decât o amiciție. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Într-un interviu acordat recent presei, fosta membră a trupei „Andre” precizează că între ea și fostul coleg de la America Express nu a existat nimic altceva decât o prietenie. 

„Nu trebuie să fie nicio reacție. (…) Nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe ”, a precizat Andreea Antonescu, potrivit publicației  

„Înainte de orice, mi-ar plăcea să mă bazez pe informațiile pe care voi le aveți despre mine, ca om, de-a lungul vieții. Nu mai discutăm de cuvintele pe care atât Cătălin Bordea, cât și Nelu Cortea, le-au adresat de-a lungul timpului despre mine. Repet, este un subiect pe care eu îl vreau închis.”, a adăugat ea, pentru sursa menționată anterior.   

Vedeta consideră că între un bărbat și o femeie poate exista o relație bazată doar pe prietenie. Într-un final, vedeta a mărturisit că pentru ea acest subiect este unul închis și nu dorește să mai comenteze pe marginea lui. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191