Andreea Antonescu, vacanță pe „ieftineală” cu cele două fetițe. Unde le-a dus artista: „Ce poate fi mai frumos?”

Andreea Antonescu, vacanță pe „ieftineală” cu cele două fetițe. Unde le-a dus artista: „Ce poate fi mai frumos?”

Andreea Antonescu, vacanță pe „ieftineală” cu cele două fetițe! Artista le-a dus pentru prima dată într-un loc foarte popular de pe litoralul românesc, unde petrec o vacanță de vis mamă-fiică!

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Andreea Antonescu, vacanță cu Sienna pe litoral

Andreea Antonescu este o mamă împlinită și tare mândră de minunile din viața sa. După cum știm Sienna, fiica sa cea mare în vârstă de 12 ani pe care o are împreună cu afaceristul Traian Spak, locuiește în Statele Unite, motiv pentru care Andreea nu are ocazia să stea zi de zi cu ea. Totuși, cu fiecare ocazie, frumoasa mămică în vârstă de 40 de ani, încearcă să facă aceste reuniri cu fata sa de neuitat. Asta s-a întâmplat și recent când Andreea a decis să plece în vacanță alături de Sienna pe litoralul românesc. Și nu a dus-o așa oriunde, ci chiar în Vama Veche, locul renumit pentru distrația și atmosfera boemă, care cu siguranță îi priește frumoasei adolescente.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Cu această ocazie, vedeta a postat câteva imagini pe Instagram alături de fiica sa de la mare, în care cele două radiează, pur și simplu, de bucurie. După cum se vede, pe lângă mamă, Andreea îi este o foarte bună prietenă fiicei sale, cele două având o relație cu totul deosebită. Cele două pare că petrec un timp minunat împreună. Din InstaStory-urile Andreei s-a văzut că cele două ies împreună la masă, merg la concerte și se distrează pe cinste.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

„Pentru prima dată cu sienna_spak în Vama Veche! Am descoperit de-a lungul timpului locuri minunate pe care am marea bucurie de a le arăta acum și fetițelor mele. Ce poate fi mai frumos decât să ai două suflete ale tale pe viață cu care să poți explora orice?”, a fost mesajul care a însoțit pozele din postarea Andreei.

Sienna, apreciată pentru naturalețe

Reacțiile nu au întârziat nici ele să apară, iar fanii au remarcat și apreciat imediat relația apropiată dintre cele două, felicitând-o pe Andreea pentru modul în care se poartă cu fiica sa. Mai mult decât atât, internauții au apreciat și faptul că cea mică și-a păstrat inocența vârstei, în ciuda faptului că este la fel de cochetă ca mămica ei celebră: „Este foarte drăguță fetița ta. Cel mai mult îmi place că arată ca o fată de vârstă ei: naturală, inocentă. Este o frumoasă. Cea mica este și ea o scumpă. Toate trei sunteți !”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191