Andreea Bălan, apariție răvășitoare într-o locație de fițe: „Corpul meu e în flăcări”

Andreea Bălan, apariție răvășitoare într-o locație de fițe: „Corpul meu e în flăcări”

Tocmai a împlinit 39 de ani, dar Andreea Bălan arată mai bine ca niciodată! Artista a avut o apariție răvășitoare într-o locație de fițe, iar pozele au atras imediat atenția urmăritorilor acesteia de pe rețeaua de socializare Instagram. Artista se află în Suedia, alături de iubitul ei cu 9 ani mai tânăr, Vlad Victor Cornea.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Se pare că relația de dragoste pe care Andreea Bălan (39 de ani) o are cu iubitul ei Vlad Victor Cornea (29 de ani) este una plină de bucurie și împlinire, deoarece artista arată mai fermecătoare ca oricând. În aceste zile, ea se află în Båstad, Suedia, unde iubitul ei a fost invitat să participe la turneul de tenis ATP Tour 250.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Iar artista tocmai a avut o apariție răvășitoare, postând pe pagina personală de Instagram mai multe poze din Suedia. Deși Andreea Bălan a împlinit 39 de ani recent, ea arată mai bine ca oricând, iar rochia albă, mulată pe corp, pe care o poartă în poze a stârnit un val de aprecieri din partea fanilor de pe Instagram.  

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Alături de pozele postate pe rețeaua de socializare, Andreea Bălan a scris descrierea: „Chimia ești tu atingându-mi mintea și îmi aprinde tot corpul.”

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Vlad Victor Cornea, declarând  într-un interviu oferit celor de la Antena Stars că „Sunt foarte fericită și împlinită! Am tot ceea ce îmi doresc, iar sănătatea familiei mele, a fetițelor mele, a mamei mele și a mea este foarte importantă. În ultimii ani am găsit liniștea în interiorul meu și m-am echilibrat.”

„Astăzi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragii mei, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a mai declarat aceasta, cu ocazia zilei ei de naștere. Între timp, cele 2 fiice ale Andreei Bălan, Ella și Clara, au rămas în țară, alături de tatăl lor, actorul George Burcea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191