Andreea Bălan, declarație de dragoste pentru Victor Cornea, de ziua lui. A venit cu tortul în mână în fața tuturor: „Îl celebrez pe omul care…”

Andreea Bălan, declarație de dragoste pentru Victor Cornea, de ziua lui. A venit cu tortul în mână în fața tuturor: „Îl celebrez pe omul care…”

Tenismenul Victor Cornea a împlinit 30 de ani pe 24 septembrie 2023. Și cum Andreea Bălan obișnuiește să țină cele mai frumoase petreceri, i-a pregătit o surpriză iubitului ei! Totodată, cântăreața a ținut să publice imagini pe rețelele sociale, alături de un mesaj emoționant.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Trăiesc o adevărate poveste de dragoste și nu se sfiesc să arate acest lucru la fiecare pas! Andreea Bălan a ales să facă public în mod oficial faptul că iubește și este iubită, în ziua în care a împlinit 39 de ani. Duminică, 24 septembrie, iubitul ei Victor Cornea a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Și de această dată artista a vrut să demonstreze că este cea mai fericită femeie și i-a făcut o declarație partenerului său. De asemenea,  nu a ratat ocazia de a-i pregăti o surpriză bărbatului de care s-a îndrăgostit.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevarată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverenșa! Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Își doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, este mesajul publicat de către Andreea Bălan, pe pagina sa personală de Instagram, însoțit de mai multe fotografii cu surpiza pe care i-a făcut-o.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

De asemenea, cântăreața, care și-a admirat iubitul încă de când l-a cunoscut, datorită performanțelor sale, nu a ratat ocazia de a-i pregăti bărbatului de care s-a îndrăgostit și un tort special, cu tematică de tenis, în culoare verde, cu numele sportivului.

Se pare că povestea de dragoste dintre faimoasa cântăreață Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea devine tot mai puternică pe zi ce trece și pare că nimeni și nimic nu i-ar putea despărți. Și fetițele artistei îl adoră pe partenerul de viață al mamei lor, dovadă fiind chiar filmulețe publicate de cătrea aceasta adesea în mediul online.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191