Andreea Bălan, deja probleme în Paradis? Artista a venit fără Victor Cornea la botezul fetiței Andreei Antonescu

Andreea Bălan, deja probleme în Paradis? Artista a venit fără Victor Cornea la botezul fetiței Andreei Antonescu

Eveniment grandios ieri, 24 iunie 2023, când Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au creștinat-o pe fiica lor, Victoria-Venice. A fost un moment emoționant pentru familia micuței, alături de ea fiind și buna prietenă a mamei sale, Andreea Bălan. Artista și-a făcut apariția însă fără noul său iubit, Victor Cornea.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Lipsa iubitului Andreei Bălan de la botezul fiicei Andreei Antonescu a stârnit mari controverse. Artista și-a luat cele două fiice pe care le are cu fostul soț, George Burcea, dar și pe mama sa și au mers împreună să îi fie aproape într-o zi atât de importantă micuței Victoria-Venice.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Probleme în paradis pentru Andreea Bălan și Victor Cornea?

Potrivit ultimelor zvonuri apărute în presa românească, părinții tenismenului nu ar fi de acord cu relația fiului lor cu Andreea Bălan. Așadar, este posibil ca Victor Cornea să nu o fi însoțit pe iubita sa la marele eveniment, tocmai pentru a nu fi expus și mai mult în media.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În ciuda absenței acestuia, Andreea Bălan a fost părtașă la bucuria pe care a trăit-o buna sa prietenă și colegă de breaslă, Andreea Antonescu, și a avut grijă să strălucească într-o rochie albastră, din satin, scurtă, alături de care era atașată o trenă, însoțită de cele două fiicei ale sale, Ella și Clara. 

Andreea Bălan, aspru criticată de internauți!

În dreptul fotografiei postate de vedetă, o internaută a postată un comentariu de-a dreptul acid la adresa ei. Potrivit celor relatate de aceasta prin intermediul secțiunii de comentarii, femeia a acuzat-o pe Andreea Bălan că este o „mamă detașată de fetițe” și că dă dovadă de sentimente materne doar în mediul online. 

„Postezi prea mult și prea des, toată lumea știe ca ești persoană publică, dar asta nu înseamnă că trebuie să arăți fiecare aspect din relația personală cum nici fiecare ceartă cu fostul, te face să arăți a scorpie și nicidecum a femeie puternică.

Dacă nu îmi spunea soțul meu ca te-a vazut cu fetițele tale în mall total detașată de fetițele tale, deși erau lângă tine, nu le țineai de mână, nu arătai niciun sentiment matern, aș fi zis că ești o mămică mult prea iubitoare, dar se pare că doar virtual.

Cele mai frumoase relații sunt cele departe de ochii publicului. Ia și tu exemplu de la alte vedete de peste Ocean care au relații de ani de zile și relația cu partenerul este exclusiv a lor (ex: Ryan Gosling și Eva M). 

Nu știu ce s-a întâmplat cu tine, probabil problemele vieții, însă erai mult mai drăgălașă înainte, acum ești prea mult aș zice chiar și pentru cineva care își dorește o relație cu tine.”, a fost comentariul internautei, în dreptul fotografiei postate de Andreea Bălan pe Instagram.

Carmen Harra, previziuni despre viața amoroasă a Andreei Bălan 

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Bălan își oficializa relația cu jucătorul de tenis Victor Cornea, prin intermediul unor fotografii postate pe Instagram. Cei doi radiau de fericire și păreau extrem de liniștiți unul în brațele celuilalt, semn că artista și-a găsit, din nou, fericirea!

În urmă cu ani de zile, cunoscuta Carmen Harra oferea o serie de previziuni despre viitorul amoros al artistei. Clarvăzătoarea anunța încă de la acea vreme faptul că Andreea Bălan își va găsi fericirea și liniștea în brațele altui bărbat, altcineva decât fostul soț, George Burcea, bărbat cu care se va căsători.

„Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt. 7 cu 6 se bat cap în cap şi înseamnă o relaţie foarte dificilă, o relaţie toxică. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea între aceste două numere e imposibil de realizat. Nu sunt demult împreună şi nu ştiu cât de mult vor rezista. E genul de relaţie pentru care trebuie să lucreze amândoi ca să meargă.

Sunt doi oameni care văd lumea diferit; sunt atât de diferiţi încât e greu să reziste în timp. Nu văd un mariaj cu acest bărbat, ci doar o relaţie. El e un băiat foarte bun, dar într-o căsnicie trebuie să te potriveşti.

Anul acesta nu-l prea ajută pe el pentru că e unul mai dificil. E un tip familist, generos, dintr-o bucată, norocos din multe puncte de vedere, inclusiv material. El i-ar putea fi un sprijin în viaţă dacă ea vrea să balanseze. Decizia acestei relaţii îi aparţine doar ei”, declara Carmen Harra, în 2016, pentru ziarul Ring.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191