Andreea Bălan își sărbătorește mama! Gestul deosebit făcut de Victor Cornea pentru „soacra” lui

Andreea Bălan își sărbătorește mama! Gestul deosebit făcut de Victor Cornea pentru „soacra” lui

Astăzi familia Andreei Bălan are motive de mare bucurie. Artista își sărbătorește mama, care a împlinit 66 de ani! Aceasta i-a făcut o surpriză de proporții alături de iubitul ei Victor Cornea și fetițele sale, dar, pe lângă toate acestea, i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Andreea Bălan își sărbătorește mama

Andreea Bălan se poate declara cea mai fericită femeie! Soarele a ieșit pe strada artistei după ce a început o relație cu Victor Cornea, bărbatul care are grijă nu doar de ea, ci și de familia ei. De când sunt împreună, aceștia se poartă ca o adevăratp familie, iar sportivul este nelipsit când vine vorba de cele mai importante momente din viața iubitei sale. Așa a fost și astăzi, când Andreea își sărbătorește mama, cea care nu doar că i-a dat viață, dar o ajută enorm de mult în creșterea fetilor. Nu de puține ori artista și-a arătat recunoștința față de mama ei și a recunoscut că îi este un mare sprijin. Astfel, în această zi specială alături de Victor, Andreea a decis să îi facă o surpriză deosebită, așa că au venit acasă cu un tort și un buchet de flori.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Mama Andreei a rămas impresionată și a spus că dorește tuturor oamenilor să ajungă la vârsta de 66 de ani. Mai mult decât atât, aceasta a recunoscut că se simte minunat, mai ales alături de familie, semn că și Victor i-a intrat repede la inimă.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Andreea a marcat momentul și cu un mesaj special alături de câteva poze emoționante:

„Mami, ești o binecuvântare pentru noi! Îți mulțumesc că m-ai crescut frumos, m-ai iubit și m-ai susținut necondiționat, indiferent de cum m-a dus viața. 

Îți mulțumesc că ești alături de Ella și de Clara din primele zile de viață și că le creștem împreună cu multă bunătate, iubire și fericire. Ești echilibrul nostru și stâlpul de care avem nevoie toate 3.  Azi de ziua ta, strig în gura mare ca ești cea mai minunată mamă și bunică!!! Te Iubiiim Enorm! Laa multi aaani! Să ne traiesti 1000 de ani sănătoasă și voioasă!”, a spus Andreea Bălan pe Instagram.

Cum se înțelege Victor Cornea cu mama Andreei

 Tenismenul are o relație bună și cu mama Andreei Bălan, cea care se ocupă de creșterea nepoțelelor sale și are grijă de casă.  Victor pare că s-a integrat perfect în familia iubitei sale. Nu doar fetițele artistei, Maya și Ella l-au acceptat și îl îndrăgesc, ci și mama ei, cu care tensimentul are o relație liniștită și apropiată, după cum lasă de înțeles postările lor din social media.

Ori de câte ori nu are competiții de tenis și Andreea se află plecată în turnee, Victor Cornea locuiește la ea acasă, acolo unde se află în permanență mama și fetițele sale, semn că jucătorul de tenis se înțelege foarte bine cu „soacra” lui.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191