Andreea Bălan s-a afișat așa cum numai Victor Cornea o vede! A renunțat la lenjeria intimă și aproape s-a văzut…tot!

Andreea Bălan s-a afișat așa cum numai Victor Cornea o vede! A renunțat la lenjeria intimă și aproape s-a văzut…tot!

Andreea Bălan a împărțit Internetul în două cu ultimele imagini postate pe Instagram. Iubita lui Victor Cornea a stârnit atât admirația, cât și invidia oamenilor, lăsând la vedere părți din corpul ei destul intime.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Andreea Bălan, în ciuda faptului că este mama a două fetițe minunate, nu uită să aibă grijă de ea și să își pună în valoare formele trase ca prin inel.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Andreea Bălan, poze mai sexy ca niciodată

Iubita lui Victor Cornea nu bagă în seamă părerile gurilor rele și alege să se expună așa cum nu deseori o face, mai ales când are de pregătit videoclipuri pentru hit-urile pe care urmează să le lanseze pe piață. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Cele mai recente imagini cu ea o ilustrează purtând o rochie neagră din piele, cu mici detalii în lateral care necesitau a fi purtate fără lenjerie intimă.

La ce alimente a renunțat Andreea Bălan 

Pe cât de invidiată e de doamne și domnișoare grație felului în care arată, pe atât de dese sunt întrebările referitoare la secretul care o ajută să se mențină într-o formă de zile mari.

„Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a mărturisit Andreea Bălan pe Instagram.

Acum ceva timp, Andreea Bălan a ales să răspundă întrebărilor primite pe Instagram și să dezvăluie alimentele pe care le consumă, dar și pe cele la care a renunțat, în favoarea siluetei pe care o are.

„Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate.

Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport.

Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, mai spunea ea. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191