Andreea Bălan vrea să fie mireasa lui Victor Cornea! Când urmează nunta artistei

Andreea Bălan vrea să fie mireasa lui Victor Cornea! Când urmează nunta artistei

Andreea Bălan (38 de ani) pare mai fericită ca niciodată și de „vină” este povestea de dragoste pe care o trăiește cu jucătorul de tenis, Victor Cornea, cu nouă ani mai tânăr.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Pentru Victor Cornea, sportivul, în vârstă de 29 de ani, care are o carieră de succes în tenis, artista a făcut gesturi pe care nu le-a mai făcut niciodată pentru niciun alt bărbat. Dacă inițial s-au ascuns, acum, când toată lumea a aflat, cântăreața nu mai ține nimic pentru ea.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Vrea oare Andreea Bălan să se mărite a doua oară?

Când ne referim la gesturi romantice, vorbim despre postatul imaginilor de cuplu pe rețelele de socializare. Ce-i drept, nici relația cu George Burcea nu a ținut-o ascunsă, dar parcă nici atunci nu era așa de asumată!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Și iubitul ei, Victor Cornea, este extrem de activ în mediul online și publică tot felul de comentarii foarte romantice la fotografiile iubitei sale.

Mai demult, când se afla invitată în cadrul emisiunii Mireasa de la Antena 1, jurata de la Te cunosc de undeva a mărturisit că își dorește din nou să fie mireasă și să ajungă în fața altarului, chiar dacă a trecut printr-un mariaj care nu a fost de succes. „Da, peste câțiva ani da, de ce nu!”, a spus Andreea Bălan atunci când a fost întrebată dacă își dorește să se mărite din nou.

Dragostea este tot ce contează

În cadrul unui interviu, Andreea Bălan mărturisea că nu pune preț pe lucrurile materiale, ci viața personală este cea care contează cel mai mult. „Eu dacă aleg pe cineva aleg pentru că îmi place de cineva nu pentru că aș avea nevoie de cineva.

Oamenii au absolut tot ce contează femeie sau bărbat sau pur și simplu un om în normal care tu alegi un suflet potrivit pentru tine.

Trebuie să alegi un suflet care e bun pentru tine, potrivit pentru tine și nu te uiți la niciun aspect de genul ăsta, alegi sufletul și aleg iubirea.

Am mai dat interviu și am fost întrebată ce aș alege, clar iubirea pentru că suntem aici să iubi, să fim iubiți și tot universul este făcut din iubire. Nu contează absolut nimic altceva decât iubirea, nimic până la urmă.

Banii se fac, dacă ai cap îi faci și eu singură îi fac de 20 de ani. Pentru mine banii nu mai sunt o problemă de foarte mult timp, așa că în general trebuie să primeze iubirea, dragostea”, spunea Andreea Bălan despre viața amoroasă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191