Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre retragerea din televiziune: „Am planuri și proiecte în minte în permanență”

Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre retragerea din televiziune: „Am planuri și proiecte în minte în permanență”

De aproape 4 ani, Andreea Berecleanu este prezentatoare la postul de televiziune Prima TV. În 2020, anunța că a plecat de la Antena 1. Într-un interviu recent, ea a oferit mai multe detalii despre retragerea din televiziune, cât și prietenia ei cu Andreea Esca.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

În urmă cu 4 ani, a plecat de la Antena 1. Acum, Andreea Berecleanu se arată foarte încântată de actualul ei job, ca prezentatoare a principalului jurnal de știri de la Prima TV, și are numai cuvinte de laudă despre colegii ei.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

„La Prima TV, televiziunea unde sunt deja de trei ani, este o echipă tânără, mă refer în special la reporteri. Suntem în jur de 10-15 seniori în redacție, pe toți îi cunoșteam dinainte, ne-am intersectat la un moment dat în viața noastră profesională. A fost foarte drăguț să revăd oameni cu care am lucrat la SOTI sau care mi-au fost colegi de facultate. La Prima e o energie bună. Știți cât e de important într-o redacție? De fapt, în orice mediu profesional?”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

De asemenea, vorbind despre retragerea din televiziune, ea a dezvăluit că nu o ia în calcul: „Nu, dar nici nu m-aș plânge vreodată că n-am ce face. Nu-mi ajunge timpul peste zi pentru cât lucrez pentru clienții mei pentru partea de comunicare, am planuri și proiecte în minte în permanență. Nu duc lipsă de idei, de creativitate, ba chiar ar trebui să mai încetinesc ritmul. Așa mă sfătuiesc prietenii.

Profesia însăși, dragostea pentru ceea ce fac. Poate că prezentarea în sine a unui jurnal este o activitate de rutină și lejeră, dar vă asigur că o fac cu aceeași concentrare, atenție și rigoare mereu. E în ADN-ul meu, nu știu altfel”.

Prezentatoarea TV este prietenă de câțiva ani cu Andreea Esca, deși spune că nu au fost în nicio vacanță împreună, dar se cunosc foarte bine: „Ce ne leagă este exact ce se vede. O relație de respect, de colaborare, de prietenie. Nu am făcut nicio vacanță împreună, nu ne vizităm neapărat acasă, dar ne cunoaștem foarte bine. Ne știm tinerețea, ne cunoaștem părinții, copiii, prietenii”, a mai adăugat Andreea Berecleanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191