Andreea Berecleanu, jurnal de vacanță în Islanda! Cum a fost întâlnirea cu balenele: „Ne-au râs fix sub nasul nostru!”

Andreea Berecleanu, jurnal de vacanță în Islanda! Cum a fost întâlnirea cu balenele: „Ne-au râs fix sub nasul nostru!”

Andreea Berecleanu (48 de ani) și soțul ei, medicul Constantin Stan, considerat cel mai bun chirurg estetician din România, au fugit de căldura de la noi din țară, tocmai într-o vacanță de vis, la răcoare, în Islanda. După fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, Andreea Berecleanu este extrem de entuziasmată de traseul de vacanță ales. Prezentatoarea TV este cu zâmbetul pe buze și trăiește fiecare moment la maxim.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Devreme călători, noi deschidem cafenelele din aeroporturi. Islanda, ne-am luat bocancii și gecile groase, suntem pregătiți”, povestea Andreea Berecleanu din aeroport, înainte de îmbarcarea în avion, mâncând o salată fresh de dimineață.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Vedeta a avut parte de un spectacol pe cinste

În Islanda, vedeta Prima TV, a avut emoții la fiecare pas. În plus, a avut ocazia să vadă un adevărat show al balenelor în larg.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Am rămas puțin în urmă și de această dată. Emoțiile au prioritate, dar vin și cu scrisul imediat. Câteva ore cu balenele, delfinii, pufinii și câteva soiuri de păsări care au vrut să trăiască pe lângă catamaranul care ne-a dus în larg. Și când râdeam spunând că nu vom vedea nicio coadă de balenă, ne-au râs fix sub nasul nostru! Nu una, câteva zeci. La început eram înnebunită să surprind măcar o fotografie, să nu ratez. Am avut ocazia unui spectacol complet, ne-am întors după câteva ore în port fericiți și am vizitat o piață de vechituri, Muzeul Falusului și Harpa”, a povestit Andreea Berecleanu, încântată 

Imaginile din vacanță i-au tăiat respirația

Îmbrăcați cum se cuvine pentru temperaturile din Islanda, cei doi soți s-au bucurat de toate atracțiile turistice pe care le-au ales pentru această vacanță.

Doar câteva imagini din circuitul “Golden Circle”. Reykjavik-Thingvellir-Geysir-Gulfoss. Adică toate atracțiile din partea de sud a Islandei, cuprinzând Parcul Național, Lacul Laugarvatn, apoi gheizerele și cascada. Pare doar o enumerare, doar că realitatea descriptivă în imagini ne-a tăiat respirația! Și culmea, chiar dacă suntem cu geci groase, am avut noroc de zile cu soare, ceva rar chiar și în această perioadă”, a mai povestit pentru urmăritorii săi, Andreea Berecleanu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191