Andreea Bostanica a plecat în Mykonos cu avionul privat! Cine este milionarul care o răsfață

Andreea Bostanica a plecat în Mykonos cu avionul privat! Cine este milionarul care o răsfață

Andreea Bostanica se bucură de o vacanță de vis în Mykonos. Adolescenta a plecat cu un avion privat, iar fanii s-au întrebat cine este milionarul care îi oferă experiențe de vis, în locații scumpe.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Andreea Bostanica a plecat într-o vacanță de vis în Mykonos. Aceasta a călătorit cu avionul privat, iar fanii s-au întrebat cine este milionarul care îi oferă experiențe inedite tinerei de 19 ani.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Andreea Bostanica, vacanță cu avionul privat

Andreea Bostanica se numără printre cele mai cunoscute tiktok-erițe, dar și artiste, având mulți fani printre tineri. Aceștia îi știu piesele și le fredonează la concertele pe care le susține. Având mai mulți ani în care a muncit, acum se bucură de tot ceea ce a obținut, însă, fanii au mai multe semne de întrebare.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Pe rețelele de socializare, ea a postat un videoclip aflându-se la bordul unui avion privat, dar și cu un buchet imens de trandafiri albi. Nimeni nu știe cine este milionarul care o susține pe Andreea Bostanica, iar ea preferă să fie cât mai discretă cu viața sa privată.

Fanii au adresat o mulțime de întrebări cu privire la vacanța exclusivistă în care a plecat, dar nu au primit niciun răspuns. Un lucru e sigur, Andreea Bostanica a mers în Mykonos alături de un bărbat special căruia nu dorește să-i dezvăluie identitatea.

Andreea Bostanica deține trei apartamente

În urmă cu câteva zile s-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat, iar despre Andreea Bostanica s-a spus că nu a reușit să obțină o notă de trecere, dar lucrurile au stat altfel. Tiktok-erița a povestit pe rețelele de socializare că notele pe care le-a primit în timpul liceului nu au ajutat-o la nimic, ea reușind să își cumpere mai multe locuințe, dar și un autoturism de lux până la vârsta de 19 ani.

CITEȘTE ȘI: Cine este noul iubit al Iulianei Beregoi. În trecut a avut o relație cu o artistă celebră / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191