Andreea Marin, superbă de Crăciun! A îmbrăcat cea mai frumoasă rochie și a bifat o schimbare de look

Andreea Marin, superbă de Crăciun! A îmbrăcat cea mai frumoasă rochie și a bifat o schimbare de look

Andreea Marin a apărut ca o divă în ziua de Crăciun! Vedeta a slăbit spectaculos și a fost de-a dreptul impecabilă în zi de sărbătoare.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ziua de Crăciun a prins-o pe Andreea Marin în haine de sărbătoare, dar nu oricum! Fosta „zână a Surprizelor” a îmbrăcat o rochie lungă, roșie, toată numai paiete.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Andreea Marin a bifat un nou look, de Crăciun

Și-a schimbat culoarea părului și s-a vopsit într-o nuanță mai deschisă, care o prinde de minune. Atitudinea a fost una de revistă, care a completat cum nu se putea mai bine apariția divei. 

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Pe contul său de Instagram, pentru că este o mare iubitoare de animale, Andreea Marin s-a fotografiat alături de cățelușa ei la care ține enorm și le-a transmis internauților un gând bun, ca de fiecare dată. 

„Spune povestea că, dacă ești cuminte și îndrăznești să visezi, Moșul are grijă să-ți împlinească dorința. Dacă nu azi, sigur la anul, deci ai grijă să mai fii cuminte încă 365 de zile, atât! Până atunci, dacă ai parte de sănătate și pace, știu cǎ e mai greu să observi, dar deja ai primit cele mai frumoase daruri. Prețuiește viața! La mulți ani!”, a scris Andreea Marin, în dreptul postării. 

Cum a slăbit Andreea Marin

Andreea Marin a fost supusă, recent, unei intervenții chirurgicale. Din această cauză, vedeta a slăbit 16 kilograme și a povestit, pe îndelete, ce s-a întâmplat cu ea în acea perioadă grea. 

Vedeta a subliniat importanța adoptării unui regim alimentar echilibrat și a practicării regulare a activității fizice. Aceasta și-a îndemnat fanii să aibă grijă de sănătatea lor, în special femeile de vârsta sa, evidențiind necesitatea verificărilor medicale regulate și a adoptării unui stil de viață activ.

Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă. Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor. Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine„, a declarat ea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191