Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, probleme de sănătate după ultima naștere: „Am o diastază foarte mare!”

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, probleme de sănătate după ultima naștere: „Am o diastază foarte mare!”

Andreea Popescu (39 de ani) și soțul său, campionul la dans sportiv, Rareș Cojoc, trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Mai ales că, în urmă cu câteva luni, bruneta a adus pe lume cel de-al treilea prunc al familiei. Însă, după cea de-a treia naștere, vedeta se confruntă cu o serie de probleme.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Andreea Popescu, a născut în urmă cu cinci luni, un băiețel perfect sănătos, prin cezariană, pe care l-a creștinat cu numele de Alexie. Pe lângă asta, fosta dansatoare a Deliei Matache împreună cu Rareș Cojoc mai au doi copii pe nume Ioachim, născut pe 20 iunie 2018, dar și o fetiță, Anastasia, născută pe 15 octombrie 2021.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

„Așa arată abdomenul meu la cinci luni după ce am născut. Poate o să spuneți că nu țin regim, că nu fac sport, că nu mănânc sănătos. Problema mea este că am o diastază foarte, foarte mare. Am mușchiul fisurat în mai multe locuri și început de hernie. Oricum și dacă aș fi avut 30 de kilograme burta mea, abdomenul meu, ar fi arătat identic. Asta pentru că diastaza de la sarcinile foarte mari pe care le-am avut, mușchiul meu nu s-a mai lipit”, a spus Andreea Popescu, pe contul său de Instagram.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Andreea Popescu a dorit să mai vorbească despre un aspect și țea la o femeie.

„Cele trei sarcini și-au pus amprenta pe abdomenul meu, dar vă spun sincer că burtica asta a adus pe lume cele mai mari dorințe ale mele, copiii mei. Nu frumusețea perfectă te face să fii iubita mai mult, ci bunătatea ta bate orice frumusețe, dar e greu să fii bun în ziua de azi. Să nu credeți că eu sunt bună, din păcate nu sunt așa cum ar trebui”, le-a mai spus Andreea Popescu fanilor de pe contul său de Instagram.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191