Andreea Popescu, la spital cu copiii în vacanța din Filipine! „Ambii au..”

Andreea Popescu, la spital cu copiii în vacanța din Filipine! „Ambii au..”

Clipe de panică pentru Andreea Popescu, în vacanța petrecută în Filipine! Fosta dansatoare a Deliei Matache a ajuns, de urgență, la spital, cu doi dintre copii, care s-au îmbolnăvit la puțin timp după ce au ajuns pe insulă.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Andreea Popescu (39 de ani) și soțul ei, Rareș Cojoc, au fost de-a dreptul curajoși și au plecat în vacanță, în Filipine, împreună cu cei trei copii, alături de două bone.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

După câteva zile petrecute pe exotica insulă, doi dintre copii au început să acuze probleme de sănătate. Ioachim, băiatul cel mare, și Anastasia, fiica mijlocie a cuplului, au ajuns, miercuri, 24 august, de urgență la spital, unde au fost tratați de medici.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Andreea Popescu: „Am ajuns la spital în Il Nido Palawan”

Andreea a postat un videoclip, pe rețelele de socializare, în care cei patru merg la spital, într-o mașină de Salvare specifică zonei.

Și am ajuns la spital în Il Nido Palawan. Așteptăm analizele”, a scris Andreea Popescu, pe Instagram.

Micuții au primit îngrijiri medicale, iar, în urma analizelor efectuate, medicii le-au pus diagnosticul de pneumonie.

Sunt ok acum copiii, am plecat de la spital. Iau tratament”, a declarat bruneta, pentru Click!

Andreea Popescu, probleme la nașterea celui de-al treilea copil

Andreea Popescu și Rareș Cojoc formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt căsătoriți de șapte ani și au deja împreună trei copii.

Aceștia au plecat împreună, în luna august, într-o vacanță în Filipine, împreună cu cele două bone ale copiilor.

Așa am procedat cu toți copiii, am plecat pe la vreo două luni cu ei. Toți copiii dorm cu noi. Cinci în pat, avem un pat imens, făcut pe comandă”, a mai dezvăluit Andreea, pentru Click!

Fosta dansatoare a Deliei a născut în urmă cu 4 luni cel de-al treilea copil, un băiețel frumos și sănătos, pe nume Alexie.

Andreea Popescu (39 de ani) a văzut moartea cu ochii pe 5 aprilie, atunci când l-a născut pe Alexie. Dansatoarea a ajuns la Urgențe, iar în timpul intervenției de cezariană, medicii au descoperit că uterul ei era deja fisurat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191