Andreea Raicu, despre familiile perfecte pe social media: „În casele lor curg lacrimile șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale”

Andreea Raicu, despre familiile perfecte pe social media: „În casele lor curg lacrimile șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale”

Andreea Raicu, în vârstă de 46 de ani, a transmis un mesaj sincer pe contul său de Instagram, despre familiile fericite din mediul online. Vedeta și-a dorit ca oamenii să înțeleagă că nu tot ceea ce văd pe Internet este și în realitate.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Andreea Raicu vrea să trăiască în realitate, ancorată în realitate, fără să se mai lase influențată de viața perfectă postată pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare TV vrea să aibă parte de timp de calitate și să se simtă bine cu tot ceea ce face.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

În ultima perioadă, vedeta a fost mai absentă în mediul online, însă a venit cu o explicație pentru cele aproape 600 de mii de persoane care o urmăresc pe Instagram. Andreea Raicu a spus de ce nu postează mai des, dar a vorbit și despre competiția din social media.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Mi-au spus diverși oameni că pare că m-am plictisit de social media și mă gândesc că poate și unii dintre voi simțiți la fel. Voi fi sinceră pentru că am promis că voi fi mereu așa. Voi vorbi din cele două poziții diferite în care mă aflu, cea de creator de conținut și cea de consumator de Social Media.

Nu este vorba despre plictiseală, ci despre o nevoie. Am început anul în India, unde mi-am reamintit cât de minunat este să fii înconjurat doar de oameni care trăiesc conștient, care sunt prezenți cu totul, care te ascultă, care te văd și te simt, cu care poți avea conexiuni reale.

Aceasta este nevoia mea, atât de la relațiile față în față cu prieteni apropiați, dar și cele cu voi, cei care urmăriți pagina mea. Am nevoie ca aceste conexiuni să fie autentice, firești și în ritmul în care simt să se întâmple. Nu este vorba despre cantitate, de content doar de dragul conținutului, de milioane de filmulețe pe fast-forward, despre genți, haine și vacanțe scumpe, ci despre viața adevărată, așa cum se desfășoară ea și în ritmul în care se desfășoară.

Nu vreau să postez pentru că trebuie să postez, pentru că rețeaua o cere, pentru că engagement-ul ar fi mai mare și pentru că videoclipurile ar fi mai vizualizate, că altfel nu mai ești relevant. Nu vreau să mă încadrez în strategii de audiență, în subiecte la modă, în trenduri sau virale, ci vreau să fac lucrurile așa cum le simt, în ritmul dictat de armonia din apropierea mea, așa cum vibrează ele cu mine.

Am perioade în care nu simt nevoia să postez decât rar, iar asta din diverse motive: fie că trăiesc ceva frumos și nu vreau să stric momentul, fie că nu-mi este bine sau nu am energie sau pur și simplu vreau să fiu cu mine sau cu oamenii dragi mie.

Recunosc că atunci când intru pe Instagram, mă simt copleșită de multitudinea de informații – care în proporție de 80% nu-mi sunt de folos – și de zgomotul făcut de reel-urile care curg neîncetat și pe care le închid imediat…”

Și a continuat: „Simt această competiție cu cine postează mai mult și mai extraordinar, cu totul și cu totul special și exclusivist… familiile perfecte care în poze își strigă fericirea, iar în casele lor curg lacrimile șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale… sfaturile despre cum să-ți trăiești viața, venite de la fete de 20 de ani care evident nu au o experiență care să le recomande… pozele pline de filtre, care fac ca cele mai multe fete și femei să arate la fel. Plus milioanele de story-uri despre orice.

Există oameni pe care îi admir și îi urmăresc cu drag, dar zgomotul a devenit atât de mare încât de multe ori am senzația că te pierzi când spui ceva relevant. Simt să-mi protejez liniștea, care este foarte prețioasă pentru mine.

Într-o lume în care avem senzația că social media ne ajută să stăm conectați, adevărul este că nu face decât să ne deconecteze de la noi înșine, de la oamenii cu adevărat importanți, oameni cu care nu suntem prezenți pentru că suntem mereu cu ochii în telefon.

Sănătatea noastră mintală este foarte mult influențată de calitatea relațiilor pe care le avem și de cât de prezenți putem să fim. Eu îmi doresc să simt liniștea, bucuria și viața alături de oameni cu care pot fi cu adevărat conectată. E unul dintre cadourile pe care India mi le-a dat și intenționez să nu renunț la el.”

După mesajul postat de Andreea Raicu, Virgil Ianțu a avut și el o reacție. Prezentatorul TV i-a dat dreptate prietenei sale: „De mult timp spun și eu ca e un spațiu care te îndepărtează de viața reală, te ține captiv intr-o lume inexistentă de fapt, și îți fură timpul cu adevărat important pentru suflet”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191