Andreea Raicu, lecție de senzualitate și eleganță la Paris! Ținutele cu care a strălucit în „Orașul Luminilor”

Andreea Raicu, lecție de senzualitate și eleganță la Paris! Ținutele cu care a strălucit în „Orașul Luminilor”

Andreea Raicu (46 de ani) continuă să atragă privirile celor din jur și să fie apreciată de femei pentru grija pe care o oferă propriei persoane. De altfel, invitată în acest weekend la Paris să vorbească în fața a 200 de femei, în cadrul Galei „O Femeie”, care Premiază Voci Remarcabile, contribuind astfel la dezvoltarea economică a Republicii Moldova, vedeta a dat, din nou, o lecție de senzualitate și eleganță. Iată cum și-a făcut apariția în „Orașul Luminilor”.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„În acest weekend, am fost la Paris. Cu bucurie, am acceptat invitația de a vorbi în fața a 200 de femei minunate, în cadrul Galei «O Femeie» care Premiază Voci Remarcabile, contribuind astfel la dezvoltarea economică a Republicii Moldova. A fost o plăcere de a petrece timp alături de Excelența Sa, Ambasadoarea Republicii Moldova la Paris, Corina Calugaru, Senei Latif, Adjunct Șef al Misiunii la Ambasada României, și Viorica Timbalari, fondatoarea platformei.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Am avut ocazia să cunosc femei incredibile. Pe lângă realizarile noastre, noi, femeile, avem nevoie de acel spațiu interior în care să găsim liniștea care ne oferă motivație și confirmă că suntem pe drumul cel bun.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Dragile mele, vă mulțumesc pentru căldura și bucuria cu care m-ați primit. M-am simțit minunat alături de voi. Felicitări pentru eveniment si pentru tot ceea ce faceți și nu uitați să sărbătoriți fiecare reușită, indiferent cât de mică este. Pe lângă Gala, am avut puțin timp să mă întâlnesc cu oameni dragi din Paris și să mă las răsfățată de frumusețea acestui oraș superb”, este mesajul publicat de către Andreea Raicu pe pagina ei personală de Instagram.

Iar pentru acest eveniment, vedeta a știut să își aleagă cu grijă ținutele. Pentru Gală, Andreea Raicu a ales o pereche de pantaloni negri, simpli, dar eleganți, un top cu pene în aceeași culoare, pe care le-a accesorizat cu o pereche de cercei. De asemenea, pentru ieșirea cu persoanele dragi ei, a optat pentru o ținută în culoare alb, o cămășuță albă tip maieu și pantaloni simpli albi.

Și chiar daca ținutele par destul de simple la prima vedere, nu este prima dată când Andreea Raicu atrage privirile celor din jur și oferă o lecție de senzualitate și eleganță prin simplitate. Nu este de mirare că, în ciuda faptului că s-a lovit de multe ori de critici apărute în presa tabloidă, vedeta este considerată o femeie frumoasă, inteligentă și carismatică.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191