Andrei Aradits, despre cum e viața după divorț: „Eu și fiul meu avem acum o legătură mai bună decât de obicei”

Andrei Aradits, despre cum e viața după divorț: „Eu și fiul meu avem acum o legătură mai bună decât de obicei”

Deşi despărţirea de soţie, după un mariaj de aproape 20 de ani, nu are cum să fie uşoară, actorul Andrei Aradits (49 de ani) a găsit puterea de a merge mai departe și de a lua viața așa cum este. În plus, relația cu fiul său, Eric (18 ani), este cea care îl motivează să se bucure de viață la maximum. Și are și de ce: băiatul e foarte talentat, vrea să dea și el la Actorie, iar el este din nou pe val, cu noul rol din serialul „Lia – Soția soțului meu” de la Antena 1.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Andrei Aradits a pierdut multe în relația cu soția sa, Andreea, dar mărturisește, în interviul acordat în exclusivitate pentru Click!, că a câștigat în cea cu fiul lor, Eric.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Click!: De la începutul anului tot ești în atenția presei, după despărțirea de soț

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Andrei Aradits: Da, într-un mod extrem de surprinzător și fără să fac mare lucru.

Cum nu? Ești un actor foarte activ și un tată

În general sunt un om discret și acum lumea e atentă la ce Lia Bugnar avea o replică mișto într-o piesă: „Domne, nimeni nu dă bani la un spectacol să vadă pe cineva mai fericit decât el”. Cu toții vrem să vedem pe unii care sunt mai nefericiți ca noi. Acesta este unul dintre cele mai importante motive când te duci la orice fel de spectacol. Nu vrei să vezi un om fericit, pentru că un om fericit nu spune o poveste. La orice film la care te uiți, sunt unii care sunt vai de capul lor și asta te ajută să te bucuri, te bucuri că nu ești ca ei.

Ce mai face fiul tău, Eric?

E ok, are BAC-ul acum. Cred că va da tot la Îmi cer (râde)

„Un om fericit nu spune o poveste”

Are experiență, când era mai mic, în 2017, a jucat în filmul „Octav” regizat de Serge Ioan

Da, chiar are talent. Şi nu o spun doar eu.

Am văzut că are talent și la parkour (acel tip de sport ce presupune cel mai eficient și mai rapid mod de a ajunge din punctul A în punctul B folosind doar mijloacele propriului corp – )…

Da, lasă-mă că îmi stă inima de fiecare dată, pentru că mă pune să-l filmez. Și uneori aveam senzația, Doamne, că o să cadă, că o să-și rupă gâtul când o să sară și o să vină poliția și o să mă întrebe ce am păzit eu, părinte inconș

Şi ce pasiuni mai are?

Montează diverse materiale, face filme. Chiar unele foarte interesante.

Să înțeleg că aveți o relație

Da, avem o relație mai bună decât aveam de obicei. Suntem mai apropiați în ultimul an, chiar da. Am fost și într-o vacanță împreună…

Dar în India, unde este fosta soţie, nu mergeți?

Cine știe, poate într-o zi anume vom merge împreună.  

Anul asta mergeți în vacanță?

Habar n-am. Nu am planificat nimic. Înainte mergeam toți trei în Sau poate acum Eric o să meargă undeva cu iubita lui, pentru că are deja iubită.

Andrei Aradits a anunțat divorțul în podcast-ul realizat de Jorge

Ești în pline filmări pentru serialul „Lia – Soția soțului meu”. Ce ne poți spune indeit despre acest proiect?

M-am tuns pentru acest rol, m-am tuns singur. Doar jucăm un personaj care era la pușcă

Dar ai jucat și tu un băiat bun până acum?

Da, eram procuror în serialul „Fetele marinarului”. Și am mai avut un rol pozitiv în serialul „În familie”.

Asta acum vreo 20 de

Știi, am făcut așa, o socoteală… Cred că am de episoade filmate în toate serialele în care am jucat în acvest răstimp.

Apropo de noul look şi de noul început din viaţa Se înghesuie femeile să te cunoască?

Nu știu, pentru că eu am treabă. Orice altă treabă. Fiecare vârstă are bucuriile ei. Anul ăsta fac 50 de ani.

Ce mai pregătești din punct de vedere profesional în afară de filmările pentru serialul de la Antena 1?

Mai am niște proiecte, dar nu vreau să vorbesc despre ele, că nu știu ce o să se întâmple. Am mai făcut un film cu Igor Cobileanski. Nu știu când ies filmele

Sunteți superstițioș

De felul meu sunt discret și nu mi place să ies în față… Te-ai uitat la mine pe facebook, ți se pare că pun ceva interesant? Nu sunt adeptul – uite am băut o cafea, uitați va că Când am ceva anunț. Nici fiul meu nu e Cred că unele lucruri trebuie să rămână personale. Precum divorțul meu.

Andrei Aradits a anunțat divorțul în martie

La începutul lunii martie, Andrei Aradits a anunțat că se ve pronunța divorțul de cea care i-a fost parteneră de viață timp de 21 de ani, dintre care 19 soție. Actorul a dezvăluit totul, într-un dialog liber cu Jorge, pentru podcast-ul acestuia, „Vorba lu’ Jorge”.

„Am divorțat. De Dragobete ne-a venit termenul la judecătorie. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo șase luni, face yoga. Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are BAC-ul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, frate, aș fi folosit scuza asta.(…) E mai deștept de atât… E mult mai înțelept decât mă așteptăm! Cred că e mai deștept decât eram eu la vârsta lui! Adică sigur e! Eu mai am o doză de bezmeticeală pe care încă o mai car după mine și acum. Am fost și la psiholog cu el”, a spus Andrei Aradits.

Andrei Aradits și fosta soție – Cum era relația lor acum doi ani

Andreea Vânătoru, fosta parteneră de viață a actorului, a absolvit și ea UNATC, dar nu actorie, ci secția Teatrologie. Iar în ultima vreme, mai precis din 2015 încoace, fiind foarte pasionată de sport, a transformat acest hoppy într-o nouă profesie – a devenit instructoare de yoga, acesta fiind și motivul pentru care s-a dus în India la cursuri de specializare.

Cei doi s-au cunoscut în televiziune, în 2002, pe vremea când el filma pentru serialul „În familie”, unde lucra și ea, dar în producție. S-au căsătorit pe 3 iulie 2004, iar pe a venit pe lume băiatul lor, Eric.

Andrei Aradits, „răsfățat” de producătorii de seriale tv

Andrei Virgil Aradits s-a născut 18 ianuarie 1973 în Capitală. A absolvit Actoria la UNATC  București, în 1996, clasa lui Florin Zamfirescu. A debutat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde a lucrat până în 2002. A jucat apoi mai mult pentru televiziune și cinematografie.

Primul rol în seriale tv românești a fost în 2002, pentru producția „În familie” de la Prima TV. A fost cooptat apoi de trustul PRO, în 2005, când a făcut parte din distribuția telenovelei „Lacrimi de iubire”, apoi în „Iubire ca în filme” (2006), difuzate de postul ACASĂ.

În 2010 a început să joace pentru Antena 1, în serialul „Narcisa sălbatică”, post cu care a colaborat și pentru show-ul de divertisment „Te cunosc de undeva”, unde a stat la masa juriului timp de 12 sezoane, până în 2018, când a acceptat propunerea PRO TV de a juca într-un nou serial, „Vlad”. A fost înlocuit la „Te cunosc de undeva!” tot de un actor, un coleg de breaslă, Cristi Iacob.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191