Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7, imagini din vacanță. Ce destinație au ales foștii concurenți. Dovada că sunt mai fericiți ca niciodată / FOTO

Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7, imagini din vacanță. Ce destinație au ales foștii concurenți. Dovada că sunt mai fericiți ca niciodată / FOTO

Andrei și Simona par să se bucure din plin de timpul petrecut împreună și relația celor doi pare că a evoluat frumos de când au părăsit casa Mireasa. De curând, cei doi au plecat în vacanță, ia ipostazele în care s-au afișat arată cât de fericiți sunt împreună.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În ciuda discuțiilor și a conflictelor care nu păreau că se mai termină, Andrei și Simona sunt mai fericiți ca niciodată în prezent, la mai bine de o lună de când au părăsit competiția. Cei doi au împărtășit cu fanii câteva imagini din vacanța lor.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Andrei și Simona, imagini din vacanța din Bulgaria

Andrei și Simona se bucură din plin de momentele petrecute în doi, dovadă fiind și faptul că în ultima perioadă s-au afișat tot mai des împreună. Așa s-a întâmplat și de această dată, atunci când foștii concurenți de la Mireasa au postat imagini din vacanța petrecută pe Nisipurile de Aur, Bulgaria.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Dacă în trecut Simona era criticată de Andrei că nu își arată sentimentele, cei doi au depășit și această perioadă, iar fosta concurentă a postat un mesaj prin care își exprimă dragostea pentru partenerul ei.

„Te iubesc”, a scris Simona de la Mireasa, pe Instagram, în dreptul imaginii.

Foștii concurenți au aniversat 5 luni de relație

Pe 10 august, Andrei și Simona au aniversat 5 luni de relație, moment în care fosta concurentă a spus cât de mult îl iubește și apreciază pe soțul ei și a distribuit un videoclip realizat de un fan care surprinde cele mai importante momente din evoluția cuplului. Și Andrei i-a făcut o declarație de dragoste partenerei sale, spunând că viața i s-a schimbat radical de când a început o relație cu Simona.

„La mulți ani soția mea, te iubesc la infinit, ești tot ce mi s-a întâmplat mai bun și mai frumos în această viață, îmi doresc să te vad mereu fericită, cu zâmbetul pe buze și să nu te văd supărată niciodată, nu meriți așa ceva. Ești o ființă dulce, cu un suflet minunat. te iubesc la nesfârșit”, a fost reacția lui Andrei la videoclipul distribuit pe Instagram de Simona.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191