Andrei Volosevici: Au fost mulți cei care au vrut și au încercat să lase ploieștenii fără căldură și apă caldă în perioada sărbătorilor. Dar NU au reușit!

Andrei Volosevici: Au fost mulți cei care au vrut și au încercat să lase ploieștenii fără căldură și apă caldă în perioada sărbătorilor. Dar NU au reușit!

Primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, a transmis un mesaj, la final de an, cu accent pe situatia dificila in care s-au regasit ploiestenii, in problema termiei.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Edilul a tinut sa multumeasca public prefectului Virgiliu Nanu pentru mobilizarea si sprijinul acordat municipiului in asigurarea agentului termic, acuzandu-i, in acelasi timp, pe cei care au „incercat sa lase ploiestenii fara caldura”, cu referire la Consiliul Judetean Prahova.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„Au fost mulți cei care au vrut și au încercat să lase ploieștenii fără căldură și apă caldă în perioada sărbătorilor.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Dar NU au reușit!

Mulțumesc domnului Prefect Virgiliu Nanu pentru implicarea operativă în rezolvarea acestei probleme!

Sărbători cu bine tuturor ploieștenilor!

CONTINUĂM!”, a transmis primarul Andrei Volosevici.

VIDEO cu mesajul edilului, AICI

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191