Andrei Volosevici, dupa ce s-au alocat iar bani catre Termo Ploiesti: “Termo Ploieşti nu are niciun buget aprobat şi cheltuie aşa cum consideră directorul”

Andrei Volosevici, dupa ce s-au alocat iar bani catre Termo Ploiesti: “Termo Ploieşti nu are niciun buget aprobat şi cheltuie aşa cum consideră directorul”

“Termo Ploieşti nu are niciun buget aprobat şi cheltuie aşa cum consideră directorul”
Primarul a reclamat că operatorul n-a înregistrat până acum niciun venit, practic trăind doar din banii primiţi de la bugetul local. Mai grav, Andrei Volosevici a amintit şi că societatea subordonată Consiliului Local funcţionează fără un buget aprobat de forul legislativ.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

“În momentul acesta Termo Ploieşti nu are niciun buget aprobat şi cheltuie aşa cum consideră directorul. O societate în subordinea dumneavoastră trebuie să funcţioneze în baza unui buget, pe care doar dumneavoastră îl puteţi aproba. Solicit membrilor AGA să verifice încă o dată faptul că s-a produs un prejudiciu de 1,4 – 1,5 milioane. Este motivul pentru care am cerut demisia domnului director. Am cumpărat de la FUI (n-r- furnizorul de ultimă instanţă), deşi nu trebuia, o cantitate de 14.000 de mW pe luna octombrie, care în mod normal trebuia plătită cu 150 de lei şi a fost plătită cu 370 de lei. Nu s-a facturat nimic în momentul acesta. Nimic! Membrii AGA sunt minţiţi, li se spun nişte poezii gen «avem 400 de contracte», doamnei viceprimar i se spune «cine eşti tu?», sunt 15 milioane daţi până acum şi încă 7 astăzi şi nu avem un contract să încasăm un leu”, au fost nemulţumirile expuse în faţa consilierilor locali, în timpul şedinţei de luni, de primarul Ploieştiului.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Potrivit Ziarului Incomod, într-o şedinţă extraordinară convocată astăzi, forul legislativ ploieştean a aprobat plata unui avans la subvenţia de la bugetul local destinată acoperirii diferenţei dintre tariful general la gigacalorie şi cel destinat populaţiei. Mai simplu spus, în loc să mai aştepte până la emiterea facturilor, Primăria îi va plăti operatorului mai devreme nişte bani, astfel încât, la rândul său, Termo să aibă de unde să cumpere gaze.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

În cazul de faţă vorbim despre un avans în valoare de 7 milioane de lei, care va fi acordat după ce, tot de la bugetul local, Termo Ploieşti a mai primit 5 milioane la înfiinţare, reprezentând capitalul social, un alt avans, de 5 milioane, şi un împrumut pe un an, de 10 milioane.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191