Andrei Volosevici, dupa ce s-au alocat iar bani catre Termo Ploiesti: “Termo Ploieşti nu are niciun buget aprobat şi cheltuie aşa cum consideră directorul”

Andrei Volosevici, dupa ce s-au alocat iar bani catre Termo Ploiesti: “Termo Ploieşti nu are niciun buget aprobat şi cheltuie aşa cum consideră directorul”

“Termo Ploieşti nu are niciun buget aprobat şi cheltuie aşa cum consideră directorul”
Primarul a reclamat că operatorul n-a înregistrat până acum niciun venit, practic trăind doar din banii primiţi de la bugetul local. Mai grav, Andrei Volosevici a amintit şi că societatea subordonată Consiliului Local funcţionează fără un buget aprobat de forul legislativ.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

“În momentul acesta Termo Ploieşti nu are niciun buget aprobat şi cheltuie aşa cum consideră directorul. O societate în subordinea dumneavoastră trebuie să funcţioneze în baza unui buget, pe care doar dumneavoastră îl puteţi aproba. Solicit membrilor AGA să verifice încă o dată faptul că s-a produs un prejudiciu de 1,4 – 1,5 milioane. Este motivul pentru care am cerut demisia domnului director. Am cumpărat de la FUI (n-r- furnizorul de ultimă instanţă), deşi nu trebuia, o cantitate de 14.000 de mW pe luna octombrie, care în mod normal trebuia plătită cu 150 de lei şi a fost plătită cu 370 de lei. Nu s-a facturat nimic în momentul acesta. Nimic! Membrii AGA sunt minţiţi, li se spun nişte poezii gen «avem 400 de contracte», doamnei viceprimar i se spune «cine eşti tu?», sunt 15 milioane daţi până acum şi încă 7 astăzi şi nu avem un contract să încasăm un leu”, au fost nemulţumirile expuse în faţa consilierilor locali, în timpul şedinţei de luni, de primarul Ploieştiului.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Potrivit Ziarului Incomod, într-o şedinţă extraordinară convocată astăzi, forul legislativ ploieştean a aprobat plata unui avans la subvenţia de la bugetul local destinată acoperirii diferenţei dintre tariful general la gigacalorie şi cel destinat populaţiei. Mai simplu spus, în loc să mai aştepte până la emiterea facturilor, Primăria îi va plăti operatorului mai devreme nişte bani, astfel încât, la rândul său, Termo să aibă de unde să cumpere gaze.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

În cazul de faţă vorbim despre un avans în valoare de 7 milioane de lei, care va fi acordat după ce, tot de la bugetul local, Termo Ploieşti a mai primit 5 milioane la înfiinţare, reprezentând capitalul social, un alt avans, de 5 milioane, şi un împrumut pe un an, de 10 milioane.