Angajatii Ambulantei Prahova, in greva! IGSU-ul lui Arafat, acuzat ca saboteaza serviciul public de Ambulanta

Angajatii Ambulantei Prahova, in greva! IGSU-ul lui Arafat, acuzat ca saboteaza serviciul public de Ambulanta

Bolnavii din Pra.hova, salvați cu VEHICULELE MORTII. Personalul de la SAJ, în grevă.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Este realitatea crudă cu care se confruntă angajații de la Serviciul de Ambulanță Prahova zi de zi, de foarte mult timp. Aceștia pornesc spre bolnavi cu vehicule foarte vechi și periculoase. Nu o dată s-a întamplat ca vehiculul să cedeze în timpul misiunii de salvare.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Starea parcului auto este deplorabilă. Din 78 de ambulanțe pe care le are SAJ Prahova în acest moment, jumătate ar trebui casate. Au peste 500 de mii de kilometri efectuați în misiunile de salvare. Unele au chiar și peste 1 milion.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Acesta este unul dintre motivele pentru care cei de la Serviciul de ambulanță s-au alăturat protestului care este organizat astăzi în Capitală.

50 de angajațiai SAJ Prahova au pornit în această dimineață spre București unde s-au alăturat colegilor lor din țară.

Lipsa unui Parc auto modern este doar una dintre probleme. Aceștia sunt nemulmiți, printre altele, și din cauza sabotării Serviciilor Publice de Ambulanţă de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, respectiv Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, prin neimplicare în cursul anului privind încheierea Contractului subsecvent pe anul 2022 din Acordul-CADRU pe anii 2018-2022. Acest fapt a dus la pierderea a unui număr de aproximativ 400 de ambulanţe Tip B 4×4 şi 4×2 pentru echipaj medical de urgenţă şi a celor aproximativ 100 de ambulanţe Tip C pentru echipaj medical de urgenţă cu medic, în condiţiile în care, Serviciile Publice de Ambulanţă se confruntă cu o mare lipsă de autosanitare, iar din numărul de autosanitare din „dotarea” Serviciilor Publice de Ambulanţă, doar 25% îndeplinesc condiţiile tehnice legale, se precizează într-un comunicat.

La protest au plecat din Prahova doar angajații care erau liberi pentru ca activitatea să nu fie perturbată.

Sursa: Republikanews.ro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191