Angelina Jolie s-a făcut blondă, iar fanii spun că seamănă cu Jennifer Aniston. Pentru ce eveniment se pregătește

Angelina Jolie s-a făcut blondă, iar fanii spun că seamănă cu Jennifer Aniston. Pentru ce eveniment se pregătește

După foarte mulți ani în care Angelina Jolie nu a adus nicio schimbare look-ului său, frumoasa actriță a apărut recent cu o nouă culoare la păr. Jolie s-a vopsit blondă, iar fanii ei de pe rețelele sociale au reacționat imediat. Ei spun că, acum, Angelina Jolie seamănă cu Jennifer Aniston, prima soție a lui Brad Pitt. Jolie se pregătește de un eveniment important.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Pe rețelele sociale, unii fani au remarcat că s-a întors la o culoare apropiată celei pe care o afișa în anii 90, când a jucat în drama „Girl, Interrupted”, în timp ce alții au subliniat că părul ei arată acum ca al lui Jennifer Aniston, prima soție a lui Brad Pitt.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

„Părul lui Aniston”, comentează imediat o fană.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

„Arată ca Jennifer Aniston”, au scris, apoi, mai mulți utilizatori în comentarii.

„După ani de zile, și-a dat seama că coafura lui Aniston este calea de urmat”, glumește o utilizatoare pe Instagram.

Prin recenta transformare de imagine, actrița, în vârstă de 48 de ani, marchează un capitol nou în viața ei. Ea a pornit recent un business nou, de data aceasta în lumea modei.

Actrița a anunțat zilele acestea că a bătut palma pentru o colaborarea cu designerul Gabriela Hearst pentru viitoarea colecție Chloe. Casa de modă a postat imagini de la întâlnirile cu Angelina Jolie în care actrița pare într-o formă excelentă și într-o ținută șic care îi scoate în evidență corpul frumos.

Inspirată de garderoba Angelinei, viitoarea colecție Chloe va fi compusă din haine de seară și va prezenta siluete fluide, oferind în același timp o estetică atemporală în conformitate cu viziunea lui Jolie „de a crea piese unice care întruchipează creativitatea și scopul personal”.

La rândul ei, Gabriela Hearst a spus: „Din momentul în care am auzit despre viziunea Angelinei pentru Atelier Jolie, am crezut în ea. Este o modalitate de a-i susține pe ceilalți prin frumusețea creației și prin respectul profund pentru mediu”.

Angelina Jolie a anunțat că va dona câștigurile din această colaborare pentru a investi în „programe pentru croitori și artizani la Atelier Jolie”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191