ANIMAŢIE. Cum a sfârşit Vlad în coarnele bicicletei. Azi, trebuia să înceapă clasa a II-a. În loc de asta, colegii l-au plâns şi i-au ţinut un moment de reculegere

ANIMAŢIE. Cum a sfârşit Vlad în coarnele bicicletei. Azi, trebuia să înceapă clasa a II-a. În loc de asta, colegii l-au plâns şi i-au ţinut un moment de reculegere

Directoare: Vă rugăm să păstrăm un moment de  

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Este zi de doliu la şcoala din Galaţi. Vlad, unul dintre elevii eminenţi, lipseşte de la festivitate şi de la revederea cu prietenii şi colegii. Băiatul care trebuia să înceapă astăzi clasa a II-a a sfârşit tragic. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Copilul era duminică după-amiază împreună cu un frate şi părinţii lui la o plimbare cu bicicletele. Pe aleea pietonală de pe faleză, în zona unui parc intens circulat din oraş, băiatul s-a dezechilibrat şi a căzut. Fără mânere de cauciuc pe ghidon, care să-l protejeze, se loveşte grav în zona gâtului.  

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Martorii spun că micuţul a apucat să se ridice şi să fugă spre mama lui, dar după câteva secunde a căzut ca secerat. 

Adrian Obreja, reporter Observator: Nu se ştie dacă băiatul a încercat să evite un alt pieton sau biciclist, cert este că în acest loc a pierdut controlul bicicletei, a căzut, iar ghidonul i-a secţionat traheea. 

Un echipaj medical de pe o ambulanţă, care mergea la un alt caz, a intervenit imediat.

Mihai Polinschi, SAJ Galaţi: A constatat că e foarte grav. I s-au acordat primele îngrijiri, s-a montat un guler cervical. După care, a sosit echipajul cu medicul de gardă care a constat că, între timp, copilul intrase în stop cardio-respirator. 

Imediat, băiatul de 9 ani a fost dus de urgenţă la spital. După mai bine de o oră de resuscitare, medicii au declarat decesul.

Nicoleta Perju, fosta învăţătoare (clasa a II-a): Un copil care promitea extraordinar de mult şi pe care l-am primit cu drag şi pe care copiii îl iubeau foarte, foarte mult. Nu am cuvinte să spun cât de mult regret ce s-a întâmplat. 

Dacă bicicleta ar fi avut manşoane pe coarnele ghidonului, copilul ar fi avut o şansă, spun specialiştii. 

Alexandru Vasile, consilier magazin biciclete: În momentul în care el ( ghidonul) nu este protejat, este pur şi simplu o ţeavă care după câteva proptiri poate să devină ascuţită. Toate manşoanele, fără nicio excepţie, vin împreună cu nişte doape de protecţie ce se pun în capătul ghidonului. Ele se montează în capătul ghidonului şi ne protejează de eventuale răni. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă şi vor stabili cum s-a petrecut mortea fulgerătoare a băiatului. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191