ANIMAȚIE: Cum s-a produs accidentul din Buftea. Îngrozit că a călcat un pieton, șoferul a refuzat să iasă din TIR: „A rămas acolo”

ANIMAȚIE: Cum s-a produs accidentul din Buftea. Îngrozit că a călcat un pieton, șoferul a refuzat să iasă din TIR: „A rămas acolo”

Tragedia s-a petrecut într-o intersecţie aglomerată din Buftea. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum bărbatul de 60 de ani se apropie de trecerea de pietoni. Vede că TIR-ul opreşte aşa că înaintează. Fără să îl observe, însă, șoferul apasă brusc acceleraţia și trece pur şi simplu peste el cu vehiculul de mare tonaj.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

  • Ana Grigore, reporter Observator: Bărbatul se deplasa greu, cu ajutorul unui baston. A vrut să traverseze strada pe trecerea de pietoni, însă a apucat să facă doar câţiva paşi. Când a ajuns în faţa TIR-ului, şoferul a plecat de pe loc şi a trecut peste el. 
  • Martor: Omul ăla pe care l-a călcat a crezut că a oprit, dar a trecut peste el. Nu a coborât din maşină până l-a luat. L-au dus în salvare, cred ca i s-a făcut rău. 

Locuitorii din zonă spun că nu este prima dată când au loc accidente în zonă. Un semafor ar fi soluţia, spun ei. Cel mai probabil, conducătorul auto nu l-a observat pentru că bărbatul era în unghiul mort.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Martor: Dar până la urmă eşti şofer, nu ştiu, ferească Dumnezeu. Are unghiul mort. Din ce am auzit, a rămas acolo, nu a putut să iasă din maşină.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Nu este primul accident rutier produs în acest fel. În luna aprilie a acestui an, un copil de trei ani a sfârşit tot sub roţile unui TIR, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni de mână cu tatăl şi fratele mai mare. Şoferul a spus că pur şi simplu nu l-a văzut. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191